Hond
Hond €24,65

Seresto Hond

Seresto
Superdeal
Vanaf: €24,65
€24,65
Voor 22:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
  • Koop 2 voor €24,16 p.s. en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €23,66 p.s. en bespaar 4%
  • Koop 6 voor €23,17 p.s. en bespaar 6%
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen gratis retourrecht
Informatie

Vlooien, teken of bijtende luizen kunnen ontzettend veel ellende voor u en uw hond veroorzaken. Uw hond zal last hebben van jeuk en huidirritaties door het krabben/bijten dat soms tot zelfs open wondjes leiden. Het is noodzakelijk om besmetting van vlooien goed te behandelen, Het beste is uiteraard preventie, maar indien besmetting met vlooien is het noodzakelijk om snel en direct te behandelen. Seresto heeft een halsband ontwikkeld, speciaal ter bestrijding en preventie van vlooien, diverse tekensoorten en bijtende luizen. De Seresto halsband voor honden werkt tegen:

  • Vlooien: Ctenocephalides canis (hondenvlo), Ctenocephalides felis (kattenvlo)
  • Teken: Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus, Dermacentor reticulatus
  • Bijtende luizen: Trichodectes canis

De halsband beschermt ook de directe omgeving van het dier tegen de ontwikkeling van vlooienlarven in het huis. De Seresto halsband is ook geschikt als onderdeel bij een behandelingsstrategie voor een hond met vlooienallergie dermatitis (VAD). De halsband blijft werkzaam gedurende maximaal 8 maanden.

De halsband is voor alle honden vanaf 7 weken geschikt. De halsband is er in 2 maten, de omtrek van de halsband is afhankelijk van de grootte van uw hond. Let op dat de halsband niet te strak zit. De halsband moet worden bevestigd om de nek van uw hond en dient continu omgehouden te worden. De werkzaamheid van de halsband gaat direct in en beschermt uw hond gedurende 8 maanden tegen vlooien en teken. 

Fabrikant Bayer Healthcare, Animal Health
Merk Seresto
Doeldier Hond
Leeftijd Jong, Volwassen, Senior
Toedieningswijze Halsband
Indicatie Vlooien, Teken, Luizen
Contra indicaties Niet gebruiken bij puppies jongen dan 7 weken.
Dosering

Honden van meer dan 8 kg krijgen één halsband van 70 cm langKleine honden tot en met 8 kg lichaamsgewicht krijgen één halsband van 38 cm lang.Een halsband per dier om te bevestigen rond de nek. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. De halsband dient continu gedragen te worden.De werkzaamheid tegen vlooien en teken start direct na het aanbrengen van de band en houdt tot 8 maanden aan.De halsband kan het best worden aangebracht voor het begin van het vlooien- of tekenseizoen.    Zie verder op de bijsluiter 'aanwijzingen voor een juiste toediening'.

Samenstelling

Bevat als werkzame stof:Seresto band Hond klein 38 cm (12,5 g) bevat 1,25 g imidacloprid en 0,56 g flumethrine.Seresto band Hond groot 70 cm (45 g) bevat 4,5 g imidacloprid en 2,03 g flumethrine.

Bijwerkingen

Tijdens de eerste dagen na het aanbrengen incidenteel lichte jeuk en/of roodheid.Licht haarverlies en milde huidreacties, deze verdwijnen doorgaans binnen 1 tot 2 weken zonder dat de halsband hoeft te worden verwijderd.Soms kan het tijdelijk verwijderen van de halsband aangewezen zijn, totdat de symptomen verdwenen zijn.Zorg ervoor dat de halsband niet te strak zit.

Waarschuwingen

Buiten het bereik van kinderen bewaren.Vasthechting van individuele teken na de behandeling valt niet uit te sluiten.Het gebruik van het product wordt niet aanbevolen bij drachtige of lacterende teven.Langdurig en intens contact met water, evenals intensief wassen met shampoo dient te worden vermeden.In het onwaarschijnlijke geval dat een dier de halsband zou opeten, kunnen er lichte maagdarmklachten (bv. zachte ontlasting) optreden.Voorkom contact met de halsband, in het bijzonder door kinderen.Na het aanbrengen van de halsband de handen wassen met koud water.Zie verder de bijsluiter.

Hier getoonde informatie is vaak een samenvatting van de bijsluiter.Raadpleeg voor gebruik de volledige bijsluiter van het product.U kunt deze ook online bekijken op
Combideals
Anti-vlooien/teken & ontwormen & tekenhaak HOND (normaal)
Beoordelingen Seresto Hond
10 / 10
Bep 23 Juli 2014

onze hond heeft de band nu al 4 maanden om en geen vlo of teek te bekennen en dat terwijl onze hond iedere dag in bos en duinen rondloopt. Ideaal, de duurdere band is meer dan waard!

10 / 10
Wijers 24 April 2014

Band 's middags besteld en de volgende dag geleverd. Top!
Al vele middelen tegen teken geprobeerd, waaronder diverse banden. Van een band werd hond Boris helemaal gek, na 1 dag dus niet meer gebruikt, een band van een ander merk werkte absoluut niet. Vorig jaar voor het eerst de seresta band gekocht, wel wat duurder dan de andere, maar voor het eerst in de 10 jaar bijna geen teek te bekennen, tegen 5 of meer per dag de jaren daarvoor. En Boris verdraagt hem goed.
Ben benieuwd of de band ook dit jaar goed werkt.
Poot van Boris!

10 / 10
x 12 Maart 2014

keurig verpakt opgestuurd en snel ook! Wel bleek de band GRIJS te zijn, dat stond nergens vermeld en als ik dit geweten had had ik 'm niet gekocht, staat beetje raar bij een bruin gevlekte dalmatier!!! wel een hele luxe band waar zelfs reflectorclipjes bij zitten , ik heb ze aan de band bevestigd. of de band goed zijn werk doet, het voorkomen van teken en vlooien zal ik nog even moeten afwachten...