Combo Kat
Combo Kat €17,75

Frontline Combo Kat

Bestseller
Vanaf:
€17,75
Voor 22:00 uur besteld (op werkdagen)? Vandaag verzonden!
 • Koop 2 voor €17,40 p.s. en bespaar 2%
 • Koop 3 voor €17,04 p.s. en bespaar 4%
 • Koop 6 voor €16,69 p.s. en bespaar 6%
 • Als je 2 producten van "Vlooien & Teken", "Vlooien & Teken", "Ontwormen" of "Ontwormen" koopt, ontvang je een korting van 15% op het laagstgeprijsde product.
 • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
 • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
 • 30 dagen retourrecht
Informatie

Frontline Combo Kat

De meeste katten lopen snel vlooien op omdat ze regelmatig buiten zijn en in aanraking komen met andere dieren. Vlooien zijn ontzettend vervelend en zorgen voor pijn en ongemak bij uw kat. Vlooienbeten jeuken waardoor de kat zichzelf krabt en bijt, soms zelfs tot bloedens aan toe. De kans op wormen en bloedarmoede is met een vlooienbesmetting een stuk groter aanwezig. Daarnaast zijn vlooien ook erg vervelend om in huis te hebben. Een kat met vlooien dient snel en direct behandeld te worden, om gezondheidsproblemen minimaal te houden. 

 • Doodt vlooien binnen één dag en voorkomt vlooienbesmetting gedurende 4 weken
 • Stopt de ontwikkeling van eieren, larven en poppen in de omgeving gedurende 6 weken
 • Doodt teken en heeft een afwerende werking tegen teken gedurende 2 weken (afh. van de tekensoort)
 • Behandeling van infectes met bijtende luizen

Frontline Combo is speciaal ontwikkeld voor de preventie en behandeling van vlooien, teken en bijtende luizen bij katten. Het doodt vlooien in één dag en voorkomt nieuwe vlooienbesmettingen gedurende 4 weken. Daarnaast houdt Frontline Combo de ontwikkeling van eieren, larven en poppen gedurende 6 weken tegen. Zo kunnen er geen nieuwe vlooien groeien. Het middel doodt teken en heeft een afwerende werking tegen teken voor 2 weken, afhankelijk van de tekensoort. Ook is Frontline Combo effectief tegen infecties bij bijtende luizen. Indien uw kat last heeft van vlooienallergie dermatitis (VAD) kan Frontline Combo tevens uitkomst bieden tegen vlooien. Met de praktische spot-on pipet kunnen heel gericht druppeltjes in de nek/vacht van de kat aangebracht worden.
 

Fabrikant Merial
Merk Frontline Combo
Doeldier Kat
Leeftijd Jong, Volwassen, Senior
Toedieningswijze Spot-on Pipet
Indicatie Vlooien, Teken, Luizen
Contra indicaties

Niet gebruiken bij kittens jonger dan 8 weken en/of minder dan 1 kg.Niet gebruiken bij konijnen.

Dosering

De minimaal aanbevolen dosis bij de kat is 5 mg fipronil per kg en 6 mg (S)-methopreen per kg.Het minimale behandelingsinterval is 4 weken.Wijze van toediening: de gehele inhoud van de pipet op eén plaats op de huid van de nek voor de schouderbladen toedienen.Inhoud pipet 0.5 ml. 

Samenstelling

Werkzaam bestanddeel: Fipronil 100 mg/ml en (S)-Methopreen 120 mg/ml. 

Bijwerkingen

In zeer zeldzame gevallen:Huidreacties, zoals haarverlies, roodheid, jeuk.Overmatig speekselen, neurologische symptomen, braken of ademhalingssymptomen.Deze verschijnselen  verdwijnen doorgaans vanzelf.Bij oplikken soms overmatig speekselen.

Waarschuwingen

Vasthechting van individuele teken kan optreden. >Voorkom oplikken of contact met ogen of mond van dier of mens.Handen wassen na gebruik.


Frontline Combo elimineert vlooien, teken en bijtende luizen bij katten. Frontline Combo elimineert deze parasieten niet alleen, het biedt ook preventie en bescherming. Met de spot-on pipet kan het middel zeer direct en praktisch aangebracht worden.

De bovenstaande informatie is een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg vóór gebruik de volledige bijsluiter van het product. U kunt deze ook gemakkelijk online bekijken en doorzoeken met een specifieke vraag op Fidin Online Repertorium.

Product beoordelingen Frontline Combo Kat
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review