Frontline Combo Hond
Frontline Combo Hond €20,85

Frontline Combo Hond

€20,85
Voor 22:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
  • Koop 2 voor €20,43 p.s. en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €20,02 p.s. en bespaar 4%
  • Koop 6 voor €19,60 p.s. en bespaar 6%
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen gratis retourrecht
Informatie

Frontline Combo Hond

Als uw hond last heeft van vlooien, teken of bijtende luizen is dit ontzettend vervelend. Vlooien zorgen voor huidirritaties, jeuk en overlast voor uw hond. Het is belangrijk om vlooien snel te bestrijden omdat naast irritatie vlooien ook kunnen zorgen voor gezondheidsrisico’s.

Frontline Combo is speciaal ontwikkeld voor preventie en behandeling van vlooien, teken en bijtende luizen bij honden. Frontline Combo doodt vlooien in één dag en biedt preventie gedurende de volgende 8 weken. Daarnaast stoppen gedurende die 8 weken de groei van vlooieneieren, larven en poppen in de directe omgeving van uw hond. Frontline Combo doodt teken en heeft, afhankelijk van de tekensoort, een afstotende werking tegen teken gedurende 4 weken. Ook behandelt Frontline Combo tegelijk eventuele infecties die bijtende luizen veroorzaken.

  • Doodt vlooien binnen één dag en voorkomt vlooienbesmetting gedurende 8 weken
  • Stopt de ontwikkeling van vlooieneieren, larven en poppen in de omgeving gedurende 8 weken
  • Doodt teken en heeft een afwerende werking tegen teken gedurende 4 weken (afh. van de tekensoort)
  • Behandeling van infectes met bijtende luizen

Het product moet worden aangebracht met een spot-on pipet. Dit is zeer praktisch en handig bij het aanbrengen in de nek van uw hond. Enkele druppels tussen de vacht op de huid is voldoende. De dosering verschilt per hond en is afhankelijk van het lichaamsgewicht. Frontline Combo is geschikt voor alle honden vanaf 8 weken. Het dient absoluut niet voor katten of konijnen gebruikt worden. Het product kan ook worden gebruikt bij een hond met vlooienallergie dermatitis (VAD).

Fabrikant Merial
Merk Frontline Combo
Doeldier Hond
Leeftijd Jong, Volwassen, Senior
Toedieningswijze Spot-on Pipet
Indicatie Vlooien, Teken, Luizen
Contra indicaties

Puppies jonger dan 8 weken oud.Niet gebruiken bij katten of konijnen.

Dosering

De minimaal aanbevolen dosis is 6,7 mg fipronil per kg en 6 mg (S)-methopreen per kg.Het minimale behandelingsinterval is 4 weken.

 Hond lichaamsgewicht

 Product

 Pipet volume

   2 - 10 kg

 Frontline Combo Hond S

 1 x 0,67ml

 10 - 20 kg

 Frontline Combo Hond M

 1 x 1,34 ml

  20 -40 kg

 Frontline Combo Hond L

 1 x 2.68 ml

 40 - 60 kg

 Frontline Combo Hond XL

 1 x  4,0 ml

Wijze van toediening:De gehele inhoud van de pipet op eén plaats op de huid van de nek voor de schouderbladen toedienen.

Samenstelling Werkzaam bestanddeel: Fipronil 100 mg/ml en (S)-Methopreen 90 mg/ml.
Bijwerkingen

In zeer zeldzame gevallen:Huidreacties, zoals haarverlies, roodheid, jeuk.Overmatig speekselen, neurologische symptomen, braken of ademhalingssymptomen.Deze verschijnselen  verdwijnen doorgaans vanzelf.Bij oplikken soms overmatig speekselen.

Waarschuwingen

Vasthechting van individuele teken kan optreden. Voorkom oplikken of contact met ogen of mond van dier of mens.Handen wassen na gebruik.

Frontline Combo Hond is een doeltreffend middel en helpt uw hond binnen één dag van vlooien en bijtende luizen af. Het product is makkelijk aan te brengen in de vacht en beschermt uw hond gedurende 8 weken. De bovenstaande informatie is een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg vóór gebruik de volledige bijsluiter van het product.

Reviews
10 / 10
(5)
10 / 10
Charles L. Webber 15 Juni 2014

wij zijn erg tevreden met de afhandeling en bezorgen van de bestelling. Verder zo.
Charles Webber

10 / 10
anne 21 Mei 2014

prima spul zolang je hond niet te veel zwemt want dan is de werking minder lang.

10 / 10
Eliane 23 April 2014

super goed werkend maar knetter duur, ik gebruik het al jaren en bestel deze grote verpakking vanwege de prijs, deze verdeel ik over mijn 4 honden met een 5ML spuit, zo druk ik de prijs geweldig. ik heb diverse middelen geprobeerd maar ben hierover het meest tevreden en in ieder geval, gelukkig al 15 jaar geen vlooien gehad bij mijn honden en zelden een teek.

10 / 10
Melissa Berends 17 Februari 2014

Mijn Jack Russell terrier heeft door dit product eens per 3 weken toe te dienen geen last meer van haar vlooien allergie. Goed product, alleen vind ik de prijs van Frontline Combo wel behoorlijk hoog. Jammer.

10 / 10
Riky v.d Kamp 04 December 2013

Goed produkt en een goede prijs, en dat is in deze tijd ook belangrijk want de dieren hebben toch de juiste verzorging nodig.