Combo Hond
Combo Hond €33,55

Frontline Combo Hond

Vanaf:
€33,55
Voor 22:00 uur besteld (op werkdagen)? Vandaag verzonden!
  • Koop 2 voor €32,88 p.s. en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €32,21 p.s. en bespaar 4%
  • Koop 6 voor €31,54 p.s. en bespaar 6%
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

Frontline Combo Hond is speciaal ontwikkeld voor preventie en behandeling van vlooien, teken en bijtende luizen bij honden en diens omgeving. Frontline Combo doodt vlooien in één dag en biedt preventie gedurende de volgende 8 weken tegen vlooien. Door de twee actieve bestanddelen in Frontline Combo is zowel jouw hond als de omgeving beschermd, gedurende deze 8 weken. Daarnaast doodt Frontline Combo ook teken en bijtende luizen gedurende 4 weken. Dit product is ook bruikbaar als onderdeel van de behandeling van een door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis (FAD). Ter behandeling van vlooien, teken en luizen bij de kat adviseren wij Frontline Combo Kat

TOEDIENING

De Frontline Combo pipetten zijn gemakkelijk toe te dienen aan jouw hond. Afhankelijk van het lichaamsgewicht van jouw hond, kun je uit vier verschillende varianten van Frontline Combo kiezen. Frontline Combo dient op de huid in de nek van jouw hond te worden aangebracht, hierbij is het van belang dat de haren goed aan de kant gestreken worden. De juiste manier van toediening is van groot belang voor de werkzaamheid van het product, want Frontline Combo verdeelt zich over de huid van de hond. Indien het niet op de juiste manier is toegediend of het is in de haren terecht gekomen kan Frontline Combo zich niet over de huid verdelen en zal het product niet werken. Controleer jouw hond alvorens te behandelen met Frontline Combo op aanwezige teken en verwijder die met een tekenhaak.

Fabrikant

Boehringer-Ingelheim

Merk

Frontline Combo

Doeldier

Hond

Leeftijd

Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze

Spot-on Pipet

Indicatie

Vlooien, Teken, Luizen

Contra-indicaties

Frontline Combo niet gebruiken bij:

Puppy’s jonger dan acht weken oud en/of puppy’s die minder dan 2 kg wegen.

Zieke of herstellende dieren

Andere dieren dan honden, zoals katten, fretten en konijnen. Bij konijnen kan dit middel zelfs dodelijke gevolgen hebben.

Dosering

Het minimale behandelingsinterval is 4 weken.

Lichaamsgewicht hond

Product

Pipet volume

2 - 10 kg

Frontline Combo Hond S

1 x 0,67ml

10 - 20 kg

Frontline Combo Hond M

1 x 1,34 ml

20 -40 kg

Frontline Combo Hond L

1 x 2.68 ml

40 - 60 kg

Frontline Combo Hond XL

1 x4,0 ml

Wijze van toediening: de gehele inhoud van de pipet op één plaats op de huid van de nek voor de schouderbladen toedienen.

Samenstelling

Fipronil en (S)-Methopreen

Bijwerkingen

Oplikken van het product kan overmatig kwijlen tot gevolg hebben, maar dit is doorgaans van voorbijgaande aard.

In zeer zeldzame gevallen voorbijgaande huidreacties, zoals haarverlies, roodheid en jeuk op de toedieningsplaats en algemene jeuk of haarverlies na gebruik. Overmatig speekselen, neurologische symptomen, braken of ademhalingssymptomen werden ook waargenomen na toediening.

Waarschuwingen

Voorkom oplikken ofcontact met ogen of mond van dier of mens. Handen wassen na gebruik. Zorg dat dieren elkaar niet kunnen likken en houd kleine kinderen uit de buurt van de net behandelde hond.

De bovenstaande informatie is een samenvatting van de bijsluiter.Raadpleeg vóór gebruik de volledige bijsluiter van het product.

Product beoordelingen Frontline Combo Hond
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »