Terug

Zylkene

Verzending in 2-4 werkdagen

 • Item onderweg naar ons magazijn.

Rustgevend voedingssupplement tegen angst en stress bij honden en katten.

€ 21,75

 • Koop 2 voor €21,32 p.s. en bespaar 2% Sale 2%
 • Koop 3 voor €20,88 p.s. en bespaar 4% Sale 4%
 • Koop 6 voor €20,45 p.s. en bespaar 6% Sale 6%

Zet op verlanglijst

 • Staffelkorting tot 6%
 • 30 dagen gratis retourrecht
 • Professioneel advies van onze dierenarts
Placeholder 9.8

Ratings

“Meer dan 10000 blije klanten!”

Productomschrijving

Zylkene

Zylkène is een natuurlijk product dat kan ondersteunen bij diverse vormen van stress bij honden en katten.Helpt met veranderingen in de leefsituatie om te gaan, waardoor ze zich beter aanpassen en er geen fysieke of emotionele problemen ontstaan.De gemiddelde dagelijkse dosering bedraagt 15 mg/kg.

Fabrikant Zoetis
Merk Zylkene
Doeldier Hond
Leeftijd Jong, Volwassen, Senior
Toedieningswijze Tabletten/Capsules
Indicatie Gedrag
Contra indicaties

Geen

Dosering

De gemiddelde dagelijkse dosering bedraagt 15 mg/kg. Na 15-30 dagen kan, indien nodig, de dosering worden aangepast.Kortdurende stress (verblijf kennel e.d.): 1 tot 2 dagen van te voren met Zylkène beginnen en Zylkène gebruiken gedurende de periode van stress.Langdurige stress: binnen 1 tot 2 weken verbetering verwachten, voor het beste resultaat dient Zylkène 1 tot 2 maanden geven.Als aanvulling op het gebruik van Zylkène kan ook gedragstraining er toe bijdragen stress-gerelateerd gedrag te veranderen.

Samenstelling

Per capsule 450 mg alfa-casozepine.

Bijwerkingen

Geen

Waarschuwingen

Geen

Hier getoonde informatie is vaak een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg voor gebruik de volledige bijsluiter van het product. U kunt deze meestal online bekijken op de website van de fabrikant of importeur.U kunt deze ook online bekijken op Fidin Online Repertorium

Bezorgen & Retourneren

Bezorgen & Retourneren

Verzendingen tot 21:00 uur / 30 dagen gratis retourrecht

Meer informatie

Wij verzenden met PostNL & DHL

Reviews

Gebruikers beoordelingen 4.8 / 5 Reviews: (15)

 • SM Door S. Mense - 28-06-2014 15:06

  5 / 5

  Zeker de moeite van het proberen waard, in geval van (extreme) angst. Het is natuurlijk geen wondermiddel maar het haalt wel de scherpe kantjes van de angst af zodat de hond weer toegankelijk wordt voor leer- en gewenningsprocessen.
  Wel prijzig.

 • FT Door Frans Thewessen - 19-05-2014 09:16

  5 / 5

  Wij hebben het product weer besteld omdat we merken dat het een goed resultaat heeft.

 • MT Door Margriet - 08-05-2014 15:34

  5 / 5

  We zijn nu met onze hond 2 weken bezig. Ik maak de capsules open en doe de inhoud door het voer. Dit gaat goed. Ik heb wel het idee dat hij wat rustiger is, maar naar andere honden is hij nog steeds opvliegerig en vertoont dan stressverschijnselen. We gaan er rustig mee door. I.i.g. heb ik vertrouwen in het product. Dat scheelt ook.

 • FT Door Frans Thewessen - 20-04-2014 16:20

  5 / 5

  Mitzy komt uit het asiel en was al 7 jaar.
  Ondanks onze rustige benadering blijft ze bang en gestrest.
  Zelfs nu want we hebben haar al 5 jaar.
  Zylkene hebben we een keer van de dierenarts gekregen en het resultaat is er.
  Mitzy is een stuk rustiger en ook door ons beter benaderbaar.
  Zijn nu anderhalve maand verder en gaan er nog even mee door.

 • RO Door Ria Oosterveen - 28-03-2014 16:37

  4 / 5

  Prima

 • JL Door jan lichtop - 22-03-2014 18:09

  3 / 5

  goed spul loes de poes heeft veel minder stress, toediening als capsule niet bijster makkelijk, maar als je deze stuk breekt en het poeder door het eten doet gaat het prima. een blije eigenaar.

 • ID Door ingrid - 18-03-2014 07:46

  5 / 5

  sinds we een hond hebben, zijn onze katten onrustig. 1 van de katten krijgt zylkene (1 capsule over zijn eten) en dat helpt.
  hij is een stuk rustiger. de andere kat krijgt clomiclam, omdat zylkene niet voldoende hielp. die is ook iets rustiger, maar nog steeds gestresst als de hond los loopt in de kamer.

 • AV Door Anneke van hal - 12-03-2014 16:56

  5 / 5

  Onze oude poes begon steeds vaker vreemd te miauwen/gillen soms wel zes zeven x per dag.
  Dierenarts geweest maar die kon niks vinden, gebruik nu een jaar Zylkene en het gegil is een stuk minder helaas niet helemaal weg maar het scheelt wel.

 • AB Door Anke Baks - 01-02-2014 18:47

  5 / 5

  Eén van onze poezen is erg geschrokken van iets. Het begon in de tuin. Mogelijk was er een buurkat in het spel. Er ontstond ruzie tussen onze katten. Mogelijk voelde zich bedreigd en ging helemaal uit haar dak. Sindsdien is ze nog 2x van één van onze andere poezen geschrokken. Ik durf ze niet bij elkaar te laten weer. Ze is nog wat schichtig. Voorlopig krijgt ze steeds Zylkene in de hoop dat haar gedrag verbetert.

 • CA Door Clara - 28-12-2013 17:01

  5 / 5

  Onze hond is altijd erg stressig, altijd aan haar pootje likken enzo,
  Dat is nu al een stuk minder.
  Ze is verder ook wat rustiger.
  Hoop dat het nog wat verder vooruit gaat.

 • MA Door miranda - 21-12-2013 17:55

  5 / 5

  na heel lang zoeken beginnen we duidelijk verbetering te merken. hopelijk verbeterd het nog verder, maar als onze jip boven is, is ze alweer reuze lief en gezellig. Nu nog samen met de andere kat.......... wie weet, we blijven doorgaan

 • MN Door miran - 06-12-2013 21:19

  5 / 5

  onze kat heeft al heel erg lang veel stress e.d., dus we hadden ook niet verwacht dat het een wondermiddel is, maar toch word ze al veel rustiger en "vrolijker". Ze is alweer aanhankelijker en gezelliger. Het zijn hele kleine stapjes, maar toch merkbaar dat we nu aan ons volgende potje beginnen.

 • PV Door Patty van Santwijk - 05-12-2013 09:47

  5 / 5

  Als baasjes van een té angstige schotse collie hadden wij al alles uit de kast getrokken om aan het zelfvertrouwen, en daarmee een gelukkiger leven temidden van onze overige hondjes te werken. Van meerdere EG-cursussen t/m andere homeopatische middelen alsmede voedingssupplementen, na ruim 5 jaar hadden wij eigenlijk de hoop op verbetering laten varen.Mij DA opperde Zylkene, en zo hebben wij die optie als laatste mogelijkheid niet onbenut gelaten.
  Nu, 3 maanden verder, kunnen wij niet anders dan zéér enthousiast zijn!!! Onze collie, voorheen uit onzekerheid haast dagelijks betrokken bij gevechten met onze overige hondjes, gedraagt zich inmiddels op een manier die wij van hem nooit eerder hebben gezien, en begeeft zich nu zónder problemen, en relaxed, tussen de rest van de roedel.
  Zowel voor hem als voor ons een enorm positieve ontwikkeling, en vooralsnog zullen wij zéker de toediening van Zylkene voortzetten.
  Geweldig, hoe een eenvoudig en onschadelijk supplement zó'n enorme verandering teweeg kan brengen, daar waar alle andere pogingen en middelen hebben gefaald.

 • SD Door S DUSSELJEE - 05-12-2013 08:39

  5 / 5

  GOED PRODUKT
  AL NAAR EEN WEEK RESULTAAT

 • YE Door Yvonne - 05-11-2013 17:09

  5 / 5

  Zylkene werkt prima en heeft mijn poesje Anna van heel veel stress afgeholpen. Ze is veel rustiger en krijgt al wat meer vertrouwen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Zylkene

Zylkene

€ 21,75

Petduka 9.8 / 10 - 900 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »