Hond/Kat
Hond/Kat €21,75

Zylkene Hond/Kat

Vanaf:
€21,75
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • Koop 2 voor €21,32 p.s. en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €20,88 p.s. en bespaar 4%
  • Koop 6 voor €20,45 p.s. en bespaar 6%
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

Zylkène is een natuurlijk product dat kan ondersteunen bij diverse vormen van stress bij honden en katten.Helpt met veranderingen in de leefsituatie om te gaan, waardoor ze zich beter aanpassen en er geen fysieke of emotionele problemen ontstaan.De gemiddelde dagelijkse dosering bedraagt 15 mg/kg.

Fabrikant Zoetis
Merk Zylkene
Doeldier Hond
Leeftijd Jong, Volwassen, Senior
Toedieningswijze Tabletten/Capsules
Indicatie Gedrag
Contra indicaties

Geen

Dosering

De gemiddelde dagelijkse dosering bedraagt 15 mg/kg. Na 15-30 dagen kan, indien nodig, de dosering worden aangepast.Kortdurende stress (verblijf kennel e.d.): 1 tot 2 dagen van te voren met Zylkène beginnen en Zylkène gebruiken gedurende de periode van stress.Langdurige stress: binnen 1 tot 2 weken verbetering verwachten, voor het beste resultaat dient Zylkène 1 tot 2 maanden geven.Als aanvulling op het gebruik van Zylkène kan ook gedragstraining er toe bijdragen stress-gerelateerd gedrag te veranderen.

Samenstelling

Per capsule 450 mg alfa-casozepine.

Bijwerkingen

Geen

Waarschuwingen

Geen

Hier getoonde informatie is vaak een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg voor gebruik de volledige bijsluiter van het product. U kunt deze meestal online bekijken op de website van de fabrikant of importeur.U kunt deze ook online bekijken op Fidin Online Repertorium

Product beoordelingen Zylkene Hond/Kat
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »