Honingzalf
Honingzalf €17,95

Vetramil Honingzalf

Vanaf:
€17,95
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

Vetramil Honingzalf is ontwikkeld om de natuurlijke weerstand en conditie van de huid te ondersteunen. De zalf bevat zuivere honing met een hoog enzymgehalte en een lage pH, waardoor het herstellend vermogen van de huid wordt bevorderd en de huid wordt verzacht. Doordat Vetramil Honingzalf het herstellend vermogen van de huid ondersteunt, schrijven dierenartsen het vaak voor bij vervelende wonden. Dankzij de Cardiospermum in Vetramil Honingzalf kan het ook toegediend worden om de huid te verzachten na een insectenbeet. 

TOEDIENING

Vetramil Honingzalf kan gemakkelijk aan worden gebracht op de aangedane plek en eventueel worden afgedekt met een gaasje of verbandje. Doordat de zalf een vettige consistentie heeft, blijft het ook op vochtige plekken goed zitten. Dieren vinden de zalf vaak niet lekker smaken, waardoor voorkomen wordt dat ze het oplikken. Zorg ervoor dat de huid of wond goed schoon is, alvorens de Vetramil Honingzalf aan te brengen.

Fabrikant

NML Health

Merk

Vetramil

Doeldier

Paard, Hond, Kat, Konijn, Klein dier, Vogel

Leeftijd

Puppy, Kitten, Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze

Zalf

Indicatie

Huid & Vacht

Contra-indicaties

Nee

Dosering

Breng de juiste hoeveelheid 1 - 2 keer daags aan op de aangedane plek, tenzij een dierenarts anders heeft voorgeschreven. De hoeveelheid is afhankelijk van de grootte van de te behandelen plek. De behandeling kan gestopt worden als het probleem is opgelost. 

Samenstelling

Honing, Cadriospermum, Etherische oliën, Cetostearylalcohol, Natriumlaurylsulfaat, Isopropylmeristaat, Paraffine en Witte Vaseline. 

Bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen van dit product bekend. 

Waarschuwingen

Indien de huidproblemen zich niet oplossen, raadpleeg dan een dierenarts. 

Hier getoonde informatie is een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg voor gebruik altijd de volledige bijsluiter van het product.

Product beoordelingen Vetramil Honingzalf
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »