Betaalmethoden

Op de website van Petduka kunt u op verschillende manieren betalen.

Betalen met iDEAL

Voor ons Nederlanders is iDeal de meest bekendste betaalmethode waarmee u vertrouwd, veilig en snel afrekent. Deze manier van afrekenen wordt door elke Nederlandse bank ondersteund. Voor meer informatie bekijkt u http://www.ideal.nl/

Overboeking
Voor het verwerken van onze overboekingen werken wij samen met Mollie. Dit betekend dat u naar Mollie uw geld overmaakt, dit is geheel veilig. Dankzij Mollie kunnen wij snel en geautomatiseerd uw overboeking aan uw bestelling koppelen, doorgaans hoeft hier geen menselijke handeling aan te pas te komen. 
* Let wel op: nadat u uw bestelling heeft geplaatst krijgt u een betalingskenmerk te zien. Gebruikt deze als betalingsomschrijving, doormiddel van dit betalingskenmerk koppelen we uw betaling automatisch aan uw bestelling, simpel hé!

Creditcard
Wij accepteren Master Card en Visa. Wanneer er een creditering plaats vindt zal het bedrag op uw creditcard rekening worden teruggestort. 

Uw creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door de hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Petduka veilig.

Achteraf betalen via Klarna
Achteraf betalen is een uitkomst als het gaat om eenvoudig en veilig betalen. Als u er bij Klarna voor kiest om achteraf te betalen, ontvangt u altijd uw producten voordat u ze betaalt. U hoeft nooit te betalen voor een verkeerde levering of producten die niet bezorgd worden. Achteraf betalen is eenvoudig, praktisch en zonder risico. U betaalt het gehele bedrag binnen 14 dagen.
Voor het betalen via Klarna rekenen wij een kleine bijdrage, betalen via Klarna is ook voor ons een minder voordelige oplossing.

Bancontact / Mister Cash 
Deze betaalmethode is beter bekend op de Belgische markt en is vergelijkbaar met de nederlandse iDEAL.
Meer informatie over deze betaalmethode is te vinden op de website van Bancontact / Mister Cash.

Sofort Banking
Sofortbanking wordt aangeboden aan consumenten in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Groot-Brittannië. Meer informatie over deze betaalmethode is te vinden op de website van SOFORT.

PayPal
PayPal is een online betaalsysteem. Tegenwoordig fungeert PayPal als intermediair voor online- en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of direct vanaf PayPal-rekening. Er kan ook geld worden overgeschreven naar een eigen bankrekening.

Meer informatie over deze betaalmethode is te vinden op de website van Paypal.