Betaalmogelijkheden

Op de website van Petduka kun je op verschillende manieren betalen. Alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief (Nederlandse) BTW. Het BTW-tarief kan per land verschillen.

Betalen met iDEAL

In Nederland is iDeal een bekende betaalmethode, waarmee je vertrouwd, veilig en snel afrekent. Deze manier van afrekenen wordt door elke Nederlandse bank ondersteund.
Betalen met iDeal is altijd gratis.

Meer informatie vind je op http://www.ideal.nl/

PayPal
PayPal is een online betaalsysteem. Tegenwoordig fungeert PayPal als intermediair voor online- en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of direct vanaf PayPal-rekening. Er kan ook geld worden overgeschreven naar een eigen bankrekening.
De kosten voor het gebruik van PayPal zijn €1,00.

Meer informatie over deze betaalmethode is te vinden op de website van Paypal.

Creditcard
Wij accepteren MasterCard en Visa. Uw creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door de hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Petduka veilig.
De kosten voor het gebruik van Mastercard & Visa zijn €1,00.

Achteraf betalen via Klarna
Achteraf betalen is een uitkomst als het gaat om eenvoudig en veilig betalen. Als je er bij Klarna voor kiest om achteraf te betalen, ontvangt je altijd de bestelling voordat je betaalt. Je hoeft nooit te betalen voor een verkeerde levering of producten die niet bezorgd zijn. Achteraf betalen is eenvoudig, praktisch en zonder risico. Je betaalt het gehele bedrag binnen 14 dagen. Voor het betalen via Klarna rekenen wij wel een kleine bijdrage, betalen via Klarna is namelijk voor ons een minder voordelige oplossing.
De kosten voor het gebruik van Klarna zijn €2,50.

Bancontact/Mister Cash 
Deze betaalmethode is beter bekend op de Belgische markt en is vergelijkbaar met de nederlandse iDEAL.
Meer informatie over deze betaalmethode is te vinden op de website van Bancontact / Mister Cash.

Overboeking
Voor het verwerken van onze overboekingen werken wij samen met betaalprovider Buckaroo. Dankzij Buckaroo kunnen wij snel en geautomatiseerd jou overboeking aan jou bestelling koppelen, doorgaans komen hier geen menselijke handeling aan te pas. 
Let op: nadat je de bestelling hebt geplaatst stuurt Buckaroo een mail met een betalingskenmerk. Gebruikt dit kenmerk als betalingsomschrijving, waardoor je betaling automatisch aan je bestelling kan worden  gekoppeld, simpel hé!

Sofort Banking
Sofortbanking wordt aangeboden aan consumenten in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Groot-Brittannië. 
Meer informatie over deze betaalmethode is te vinden op de website van SOFORT.

EPS Überweisung
EPS (Electronic Payment Standard) is een Oostenrijkse betaalmethode vergelijkbaar met het Duitse Giropay. EPS is een gegarandeerde betaalmethode en wordt real-time verwerkt, wat betekent dat je betaling snel verwerkt wordt.
Meer informatie over deze betaalmethode is te vinden op de website van EPS

Giropay
Giropay is een Duitse betaalmethode. Met Giropay kun je gemakkelijk, snel en veilig betalen in vele webwinkels.
Meer informatie over Giropay is te vinden op de website van Giropay

Terugbetaling
Een creditering zal altijd via dezelfde betaalmethode als de oorspronkelijke betaling worden uitgevoerd. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »