0

Contact

Telefonisch: 085-8881720

Mail: info@petduka.nl 

Bedrijfsgegevens
Petduka V.O.F.
p/a WeWork
Weteringsschans 165
1017 XD Asmterdam
* Dit adres is niet bestemd voor retouren, lees hier meer over retourneren.

KvK nummer: 54195764
BTW nummer: NL851212293B01
 

Klachtenprocedure

Wij streven altijd naar een onderlinge oplossing waarin beide partijen tevreden zijn, hiervoor hanteren wij de volgende klachtenprocedure. Wanneer u klachten heeft kunt u deze schrijven aan rinse@petduka.nl. Op klachten wordt bij Petduka zo snel mogelijk gereageerd, gebruikelijk zal er binnen één werkdag contact met u worden opgenomen. Wij nemen in geval van klachten bij voorkeur telefonisch contact met u op.

Onze algemene voowaarden vermelden u de rechten en procedures bij klachten.

Voorwaarden

  1. De ondernemer beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.
  2. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen bekwame tijd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ondernemer, nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd.
  3. Bij de ondernemer ingediende klachten worden uiterlijk binnen een termijn van 14 dagen vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.
  4. Als wij uw klacht niet in behandeling kunnen nemen dan kunt u een klacht indienen bij de Geschillencommissie. Dit kunt u doen op hun website http://www.sgc.nl.