Contact

Telefonisch: 085-8881720

Mail: info@petduka.nl 

Bedrijfsgegevens
Petduka V.O.F.
p/a WeWork
Weteringsschans 165-C
1017 XD Amsterdam
* Dit adres is niet bestemd voor retouren, lees hier meer over retourneren.

KvK nummer: 54195764
BTW nummer: NL851212293B01
 

Klachtenprocedure

Wij hanteren de volgende klachtenprocedure.
Wanneer je klachten hebt kunt je deze mailen aan info@petduka.nl
Op klachten wordt bij Petduka snel gereageerd, gebruikelijk zal er binnen één werkdag contact met je worden opgenomen. Stuur ook even je telefoonnummer mee (liefst mobiele nummer), dan kunnen wij desgewenst ook telefonisch contact met je opnemen.

Op onze algemene voowaarden vermelden we je rechten en de procedures bij klachten.

Voorwaarden

  1. De ondernemer beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.
  2. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen bekwame tijd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ondernemer, nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd.
  3. Bij de ondernemer ingediende klachten worden uiterlijk binnen een termijn van 14 dagen vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.
  4. Als wij uw klacht niet in behandeling kunnen nemen dan kunt u een klacht indienen bij de Geschillencommissie. Dit kunt u doen op hun website http://www.sgc.nl.