Over ons

Leuk je hier te zien! 

Even voorstellen, wij zijn Petduka - dé online dierenapotheek van Nederland! Bij Petduka koop je producten voor jouw hond en kat tegen vlooien, teken, muggen, wormen en andere parasieten. Ook leveren wij voedingssupplementen voor onderhoud en verbetering van verschillende gewrichten, huid en vacht, organen, etc. Ook is ons assortiment specialistisch voer erg toereikend. Onze dierenarts beantwoordt daarnaast met liefde specifieke vragen en geeft graag advies.

Achter de schermen wordt Petduka aangestuurd door Drs. Peter Henk Gijsman en zoons Rinse en Steven. Samen met een operationeel team zorgen wij ervoor dat jouw bestelling in goede orde verwerkt wordt, je op de hoogte blijft van nieuwtjes en dat we je de beste prijzen en acties kunnen bieden.

Petduka staat voor 'snel, deskundig, service-gericht, betrouwbaar en voordelig'. Contact Voor vragen over je bestelling/ retour, voor advies over het juiste product en voor alle andere kwesties zijn wij zowel telefonisch als via de mail te bereiken.

Telefonisch - ma t/m vrij van 09:00 tot 17:00: 085-8881720

Mail - alle dagen binnen 48 uur respons: info@petduka.nl
Wij zullen ons uiterste best doen om je vraag of klacht snel, compleet en bevredigend op te lossen!

Social Media
Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties! Ook kun je hier terecht met vragen en Ideeën! Op zowel Instagram als Pinterest proberen we jullie te inspireren met de mooiste foto's, leukste plaatjes en gave quotes. Dierenarts

Onze dierenarts is officieel geregistreerd en staat altijd klaar voor advies. Drs. P.H. Gijsman Registratienummer: 60016 www.diergeneeskunderegister.nl