VCNn Medium Dog Starter
VCNn Medium Dog Starter €68,40

Royal Canin VCNn Medium Dog Starter

Vanaf:
€68,40
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Koop 2 voor €67,03 p.s. en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €65,66 p.s. en bespaar 4%
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

Royal Canin Veterinary Care Nutrition Medium Dog Starter is een dieetvoeding voor drachtige/lacterende teven van 10 - 25kg en pups vanaf het spenen tot een leeftijd van 2 maanden.
 

Drachtige/lacterende teven kunnen ondersteuning van het immuunsysteem zeer goed gebruiken. Ook pups vanaf het speen tot een leeftijd van 2 maanden hebben veel goede voedingsstoffen nodig. Royal Canin heeft Royal Canin Veterinary Care Nutrition Medium Dog Starter ontwikkeld speciaal voor drachtige/lacterende teven en pups. De dieetvoeding ondersteunt en helpt bij de gezondheid en weerstand van de teven en pups. De voeding bevat een hoog energiegehalte waardoor het volume van de maaltijd klein kan blijven en het maag-darmkanaal niet teveel belast wordt. De combinatie van de licht verteerbare ingrediënten zorgen voor een optimale spijsvertering. De voeding bevat alle essentiële vetzuren en vitaminen die honden in de redelijk kwetsbare periode van geboorte goed kunnen gebruiken.

Royal Canin Veterinary Care Nutrition Medium Dog Starter kan geadviseerd worden bij:

  • Drachtige/lacterende teven en pups van middelgrote rassen van 10 - 25kg vanaf het spenen
  • Teven vanaf de 6e week van de dracht en lactatie
  • Pups vanaf het spenen tot een leeftijd van 2 maanden

Royal Canin Veterinary Care Nutrition Medium Dog Starter bevat een hoog energiegehalte zodat het volume van de maaltijd beperkt kan blijven. Door een kleinere maaltijd wordt het maag-darmkanaal minder belast wat prettig is voor de lage maagcapaciteit bij pups en teven in de laatste 3 weken van dracht. Met minder volume voeding krijgt de pup of lacterende teef nog steeds voldoende voedingsstoffen. De dieetvoeding bestaat uit een combinatie van licht verteerbare eiwitten, prebiotica, suikerbietenpulp, visolie en rijst voor een optimale spijsvertering. De natuurlijke weerstand van jonge en opgroeiende honden kan wel een steuntje gebruiken. De combinatie van prebiotica en antioxidanten inclusief hoge gehaltes van vitamine E & C, taurine en luteïne ondersteunen een gezonde weerstand. Aan het begin van de speenperiode kan geweekt worden in water en zo twee keer in volume toenemen. Laat water van 60 graden Celcius 20 minuten weken met de brokken totdat een pap ontstaat. De formule van de dieetvoeding is hier speciaal op ontwikkeld.

Product beoordelingen Royal Canin VCNn Medium Dog Starter
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »