VCN Cat Neutered Satiety Balance
VCN Cat Neutered Satiety Balance 64,-

Royal Canin VCN Cat Neutered Satiety Balance

Vanaf:
€64,- €64,00
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Koop 2 voor €62,72 p.s. en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €61,44 p.s. en bespaar 4%
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

Royal Canin Veterinary Care Nutrition Cat Neutered Satiety Balance is een dieetvoeding voor katten die gecastreerd zijn en neiging hebben tot overgewicht tot de leeftijd van 7 jaar. De dieetvoeding heeft een laag energie- en vetgehalte en beperkt gewichtstoename van gecastreerde katers en poezen. 

Katers en poezen kunnen na castratie neiging hebben tot overgewicht. Heel veel katten komen overtollig gewicht aan in het jaar na de castratie. De kans op gezondheidsrisico’s wordt veel groter naarmate een kat overgewicht heeft.  Royal Canin heeft Royal Canin Veterinary Care Nutrition Cat Neutered Satiety Balance ontwikkeld voor de katers en poezen vanaf castratie tot de leeftijd van 7 jaar en voor gulzige katten. De dieetvoeding heeft een laag energie gehalte zodat het ideale lichaamsgewicht behouden kan blijven worden en de gewichtstoename beperkt kan blijven. Ook het vetgehalte is beperkt en de transport van vetzuren wordt gestimuleerd. Ook voor katten met een neiging tot overgewicht en gulzigheid is deze dieetvoeding geschikt. De dieetvoeding werkt daarnaast ook nog tegen de vorming van struviet- calciumoxalaatkristallen in de urinewegen en voorkomt zo de vorming van blaasstenen.

Royal Canin Veterinary Care Nutrition Cat Neutered Satiety Balance kan geadviseerd worden bij:

  • Katers en poezen vanaf castratie tot de leeftijd van 7 jaar
  • Katten met neiging tot overgewicht
  • Gulzige katten

Royal Canin Veterinary Care Nutrition Cat Neutered Satiety Balance bestaat uit specifieke ingrediënten die laag zijn in energie en vet om het ideale gewicht van de gecastreerde kat helpen te  behouden. De toegevoegde stof L-carnitine stimuleert de transport van vetzuren. De combinatie van oplosbare en onoplosbare voedingsvezels zorgen bij katten voor een snel en langdurig verzadigend effect. De spontane consumptie neemt hierdoor af wat de energie-inname verlaagt en het overgewicht tegen gaat. De dieetvoeding bevat het S/O Index logo wat aangeeft dat deze voeding zorgt voor een urine waarin zowel de vorming van struviet- als calciumoxalaatkristallen wordt beperkt. Dus naast ondersteuning bij een gezond gewicht zorgt de voeding ook voor beperking bij blaasstenen. Overgewicht als gevolg van castratie wordt vooral veroorzaakt door de toename van lichaamsvet. Uit onderzoek blijkt dat katten die Neutered Satiety Balance kregen niet meer aten dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Deze dagelijkse hoeveelheid is uiteraard afhankelijk van het type kat en het gewicht van de kat en voor iedere kat verschillend. 

Product beoordelingen Royal Canin VCN Cat Neutered Satiety Balance
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »