VCN Medium Dog Neutered Adult
VCN Medium Dog Neutered Adult €50,80

Royal Canin VCN Medium Dog Neutered Adult

Vanaf:
€50,80
  • Koop 2 voor €49,78 p.s. en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €48,77 p.s. en bespaar 4%
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

Royal Canin Veterinary Care Nutrition Medium Dog Neutered Adult is een dieetvoeding voor honden van 10 - 25kg vanaf 12 maanden. De dieetvoeding is ontwikkeld voor honden met neiging tot overgewicht of gevoelige huid.

Overgewicht komt steeds vaker voor bij honden. De hoofdoorzaak van overgewicht bij honden is vaak een structureel patroon van te veel energierijke voeding en te weinig beweging. Maar ook andere verschillende factoren als leeftijd, ras of castratie kunnen ook bijdragen aan overtollig gewicht. Overgewicht brengt gezondheidsrisico’s met zich mee. Een voorbeeld is bijvoorbeeld overbelaste gewrichten. Door het overtollige gewicht worden de gewrichten extra belast waardoor ze eerder stijver bewegen of slijten. Royal Canin heeft Royal Canin Veterinary Care Nutrition Medium Dog Neutered Adult ontwikkeld voor honden van middelgrote rassen van 10 - 25kg vanaf 12 maanden die neiging tot overgewicht of gevoelige huid hebben.

Royal Canin Veterinary Care Nutrition Medium Dog Neutered Adult kan geadviseerd worden bij:

  • Honden van middelgrote rassen van 10 - 25 kg vanaf 12 maanden
  • Gecastreerde volwassen honden van middelgrote rassen (volwassen gewicht van 10 - 25kg)
  • Honden met neiging tot overgewicht of gevoelige huid
  • Vanaf de leeftijd van 12 maanden
Royal Canin Veterinary Care Nutrition Medium Dog Neutered Adult bevat een laag energiegehalte met het oog op honden met neiging tot overgewicht. In combinatie met een hoog verzadigend effect is de dieetvoeding ideaal voor honden met (neiging tot) overtollig gewicht. Het ideale lichaamsgewicht van gecastreerde honden wordt makkelijker behouden met Royal Canin VCN. Speciale ingrediënten intensiveren de natuurlijke schoonheid van de vacht en helpen de huid te beschermen. De combinatie van licht verteerbare eiwitten, suikerbietenpulp en visolie zorgt voor een uiterst sterke ondersteuning voor een gezonde spijsvertering. Het gebruik van een specifiek samenwerkend antioxidantencomplex met een hoog vitaminegehalte die vrije radicalen helpen te neutraliseren. Royal Canin Neutered Veterinary Care Nutrition bevatten een innovatief complex van plantaardige vezels. Het is bewezen dat dit een sterk verzadigend effect heeft, ideaal voor gecastreerde honden die vaak neiging tot gewichtstoename krijgen. Uw hond krijgt dus minder energie met het oog op beperking van gewichtstoename maar heeft wel een verzadigd gevoel en zal dus geen last hebben van een hongergevoel. 

Product beoordelingen Royal Canin VCN Medium Dog Neutered Adult
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »