Hypoallergenic Moderate Calorie
Hypoallergenic Moderate Calorie €51,40

Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie

Vanaf:
€51,40
Nu 1 artikelen nog op voorraad
 • Koop 2 voor €50,37 p.s. en bespaar 2%
 • Koop 3 voor €49,34 p.s. en bespaar 4%
 • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
 • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
 • 30 dagen retourrecht
Informatie

Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie is een dieetvoeding voor honden met een voedselallergie of -intolerantie. Door het gematigde energiegehalte is deze voeding uiterst geschikt voor honden met (neiging tot) overgewicht.

Allergieën voor specifieke voedingsmiddelen komen niet al te vaak voor bij honden. Maar honden kunnen zeker allergisch zijn voor bepaalde voedingsmiddelen. Allergieën en intoleranties kunnen huidklachten en spijsverteringsproblemen als gevolg hebben. Deze vervelende gevolgen kunnen voorkomen worden als de allergie wordt opgespoord en het dieet wordt aangepast. Bij de methode het eliminatiedieet wordt een specifiek onderdeel van het dagelijkse dieet geëlimineerd gedurende enkele weken om te zien of de symptomen verdwijnen. Een allergie kan ook komen van een voedingsmiddel dat uw hond vaak eet en heeft gegeten. Bij (vermoedens van) een allergie wordt hypoallergeen voedsel geadviseerd. Hypoallergeen voedsel bevat weinig tot geen allergenen waardoor de kans op een allergische reactie veel minder aannemelijk is. Royal Canin heeft hypoallergene voeding met een beperkt aantal calorieën gecreëerd. Specifiek gericht op honden met een tendens tot overgewicht, gecastreerde en/of oudere honden.

Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie kan geadviseerd worden bij:

 • Eliminatiedieet 
 • Voedselallergie (dermatologische aandoeningen en/of spijsverteringsproblemen)
 • Voedselintolerantie
 • Chronische enteritis/ Inflammatory Bowel Disease (IBD)
 • Exocriene pancreasinsufficiëntie (EPI)
 • Bacteriële overgroei
Contra-indicaties: GEEN

Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie is een dieetvoeding op basis van gehydrolyseerd soja-eiwit. De samenstelling bestaat uit peptiden, het is hypoallergeen en zeer makkelijk verteerbaar. Doordat er een niet meer dan nodig hoeveelheid calorieën in de voeding zitten helpt Hypoallergenic Moderate Calorie het risico op overgewicht te beperken. Ook bij gecastreerde honden, die over het algemeen een grotere neiging is tot overgewicht hebben, zorgt het gematigde energiegehalte voor profijt. Door de speciale combinatie van diacine, inositol, choline, histidine en patotheenzuur wordt het vochtverlies via de opperhuid beperkt en de barrièrefunctie van de huid versterkt. Voor de oudere hond met een allergie is het beperkte fosforgehalte belangrijk, het ondersteunt namelijk de nierfunctie bij het verouderen. Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie is uitermate geschikt voor honden met een verdenking van voedselallergie of voedselintolerantie. Na castratie kunnen honden neiging hebben tot overgewicht, het gematigde energiegehalte in Hypoallergenic is hier bijzonder geschikt voor. De dieetvoeding ondersteunt honden bij een allergie en gezond gewicht.

Product beoordelingen Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »