Dog Weight Control
Dog Weight Control €37,10

Royal Canin Dog Weight Control

Vanaf:
€37,10
  • Koop 2 voor €36,36 p.s. en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €35,62 p.s. en bespaar 4%
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

Royal Canin Dog Weight Control is een dieetvoeding voor honden na gewichtsverlies. De dieetvoeding werkt ondersteunend voor uw hond om het optimale gewicht te behouden en gezond te blijven. 

Overgewicht of zelfs obesitas komt veel voor bij honden, meer dan 1 op de 3 honden heeft overtollig gewicht. Net als bij mensen komt overgewicht bijna altijd door teveel voedsel en te weinig beweging. Enkele hondenrassen kunnen een gevoeligheid en een snellere aanleg voor overgewicht hebben. Overtollig gewicht leidt tot gezondheidsproblemen en klachten. De gewrichten van  uw hond worden door het overtollige gewicht extra belast waardoor ze sneller slijten en klachten kunnen geven. Daarnaast zorgt overgewicht voor een belemmering tijdens het bewegen waardoor uw hond minder vrolijk en actief is, het immuunsysteem van uw hond is slechter en zelfs de huid kan er slecht uit gaan zien. Het is dus van het grootste belang voor de algemene gezondheid van uw hond om af te vallen. Maar nadat het gewicht eraf is het en het gewenste streefgewicht behaald is is het heel belangrijk om dat gewicht ook te houden, dit blijkt vaak moeilijker dan gedacht. Het komt heel vaak voor dat het verloren gewicht er weer helemaal aankomt na een periode. Verschillende oorzaken kunnen hierbij aan de hand zijn. Vaak is er onvoldoende bewustzijn bij de eigenaar van het feit dat een gezond gewicht krijgen een lange termijn traject is. Voedselgewoontes worden op lange termijn niet veranderd en door gemakzucht wordt de eigenaar slordig met de hoeveelheid voedsel en geeft te veel beloningen. Onvoldoende beweging door drukte, minder ruimte etc. komt ook veel voor. Royal Canin heeft Royal Canin Dog Weight Control ontwikkeld speciaal voor honden die ondersteuning nodig hebben na een periode van gewichtsverlies en het streefgewichten willen onderhouden. Ook voor honden die een neiging hebben tot overgewicht is Royal Canin Dog Weight Control uitermate geschikt.

Royal Canin Dog Weight Control kan geadviseerd worden bij:

  • Onderhouden van het streefgewicht (overgewicht fase 2) na gecontroleerd gewichtsverlies (overgewicht fase 1)
  • Honden met neiging tot overgewicht
  • Hyperlipidemie gepaard met overgewicht
  • Colitis (ontsteking dikke darm)
  • Constipatie

Deze dieetvoeding wordt niet geadviseerd bij dracht, lactatie, groei en chronische aandoeningen waarbij de energiebehoefte verhoogd is.

Royal Canin Dog Weight Control heeft een hoog eiwitgehalte dat helpt om de spiermassa van de hond te behouden, ook tijdens gewichtsverlies en het behouden van een gezond gewicht. De toevoeging van L-carnitine helpt overgewicht te beperken. Het energiegehalte in Royal Canin Dog Weight Control is gematigd zodat de gewichtstoename beperkt blijft. De dieetvoeding helpt ook om de beweeglijkheid van de gewrichten te behouden. De combinatie van antioxidanten ondersteund bij het verouderingsproces, versterkt het immuniteitssysteem en beperkt de afbraak van het cel DNA. Om het gezonde streefgewicht van uw hond te behouden is Royal Canin Dog Weight Control optimaal en ondersteunend voor uw hond.

Product beoordelingen Royal Canin Dog Weight Control
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »