Dog Skin Support
Dog Skin Support €56,30

Royal Canin Dog Skin Support

Vanaf:
€56,30
 • Koop 2 voor €55,17 p.s. en bespaar 2%
 • Koop 3 voor €54,05 p.s. en bespaar 4%
 • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
 • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
 • 30 dagen retourrecht
Informatie

Royal Canin Dog Skin Support is een dieetvoeding voor honden (met symptomen van) een huidaandoening. De dieetvoeding is rijk aan onmisbare vetzuren en vitamines en ondersteunt de glanzende vacht en de gezonde huid.

Huidaandoeningen bij honden komen veel voor en het is belangrijk om vermoedens van huidaandoeningen goed in de gaten te houden. Een bezoekje aan de dierenarts bij twijfel is zeker aangeraden. Veelvoorkomende oorzaken van een huidaandoening kunnen allergieën of infecties zijn. Symptomen als jeuk, afwijkende geur en beschadigde huid of haaruitval kunnen duiden op een huidaandoening. Een huidaandoening kan veel ongemak voor een hond opleveren, en ook voor de eigenaar. De huid is een ontzettend belangrijk orgaan en heeft veel onmisbare functies. De huid is ook een indicatie voor de algemene gezondheid van de hond. Voeding heeft een grote invloed op een gezonde huid. Royal Canin heeft Royal Canin Dog Skin Support ontwikkeld, speciaal voor honden met huidaandoeningen. De hond dient de dieetvoeding 2 maanden lang toegediend te krijgen. Gedurende deze 2 maanden zullen zichtbare verbeteringen optreden. De dosering van de dieetvoeding is afhankelijk van het gewicht van de (volwassen) hond. 

Royal Canin Dog Skin Support kan geadviseerd worden bij:

 • Atopische dermatitis
 • Ichthyosis
 • Behoud van de huidfunctie (dermatose, haarverlies)
 • Pyodermatitis
 • Dermatose bij vlooienallergie
 • Wondgenezing
 • Otitis externa

Deze dieetvoeding wordt niet geadviseerd bij dracht, lactatie, hyperlipidemie en (historie van) pancreatitis.

Royal Canin Dog Skin Support bestaat uit een gepatenteerde en uitgebalanceerde combinatie van samenwerkende ingrediënten die het natuurlijke afweersysteem van de huid ondersteunen. Daarnaast ondersteunt en bevordert het ook de wondgenezing. De essentiële omega-3 vetzuren EPA en DHA helpen allergische reacties of huidirritaties te voorkomen. Royal Canin Dog Skin Support bevat ook een speciale combinatie van verschillende zuren en vitaminen die het vochtverlies via de opperhuid beperken en de barrièrefunctie van de huid verbeteren. De combinatie van synergetisch werkende antioxidanten beperkt oxidatieve stress en de negatieve gevolgen daarvan. Ook helpt het vrije radicalen te bestrijden.

Royal Canin Dog Skin Support ondersteunt en helpt uw hond bij symptomen van een huidaandoening. De dieetvoeding bevat de essentiële vetzuren, vitamines en antioxidanten die uw hond nodig heeft. De huid en vacht van uw hond wordt weer optimaal!

Product beoordelingen Royal Canin Dog Skin Support
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »