Dog Satiety
Dog Satiety €44,50

Royal Canin Dog Satiety

Vanaf:
€44,50
2-4 werkdagen
  • Koop 2 voor €43,61 p.s. en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €42,72 p.s. en bespaar 4%
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

Royal Canin Dog Satiety is een dieetvoeding voor honden met overgewicht/ obesitas. De dieetvoeding is rijk aan eiwitten en vezels die zorgen voor een verzadigd gevoel. De dieetvoeding is ook geschikt voor honden met diabetes, hyperlipidemie en voor het behouden van het ideale streefgewicht.

Honden met overgewicht komen steeds vaker voor. Er wordt geschat dat meer dan de helft van alle huisdieren last heeft van overgewicht/ obesitas. Niet alleen ziet overgewicht bij honden er niet gezond uit, de gezondheidsrisico’s die overgewicht met zich meebrengt zijn groot. Voorbeelden van gevolgen van overgewicht zijn hartproblemen of problemen met de gewrichten die overbelast worden. Overgewicht kan verschillende oorzaken hebben. Castratie, leeftijd, ras of medische problemen kunnen gevolgen zijn van overtollig gewicht bij honden. Maar grotendeels komt overgewicht bij honden door teveel voeding en te weinig beweging. Royal Canin Dog Satiety is een dieetvoeding van Royal Canin voor honden met overgewicht. Ook voor het behouden van het streefgewicht is Royal Canin Dog Satiety een geschikte dieetvoeding. Satiety Support is onderscheidend van andere dieetvoedingen doordat honden een optimaal verzadigend gevoel krijgen van Satiety Support. De combinatie van hoog eiwitgehalte en vezelgehalte zorgen voor dit verzadigende gevoel. Ook de speciale lichte structuur van de brokken zorgen voor een verzadigend gevoel omdat het volume groter is terwijl de energiewaarde hetzelfde blijft.

Royal Canin kan geadviseerd worden bij:

  • Obesitas/ overgewicht
  • Diabetes mellitus (hond met ideaal gewicht of overgewicht)
  • Hyperlipidemie in relatie met overgewicht
  • Behoud van streefgewicht

Deze dieetvoeding wordt niet geadviseerd bij dracht, lactatie, groei en chronische aandoeningen waarbij de energiebehoefte verhoogd is.

Royal Canin Dog Satiety is een vezelrijke dieetvoeding. De specifieke mix van vezels vertraagt de maaglediging en vergroot het volume van de maaginhoud. De hond zal een verzadigd gevoel krijgen en zal minder spontaan eten. De dieetvoeding bevat een verhoogd gehalte aan eiwitten die tijdens gewichtsverlies ervoor zorgen dat de spiermassa behouden blijft. De specifieke nutriënten zorgen voor gezonde gewrichten en biedt ondersteuning aan de overbelaste gewrichten. Het verhoogde gehalte aan mineralen en vitamines beperken de effecten van energiebeperking. De dieetvoeding biedt voldoende voedingsstoffen voor de hond tijdens de periode van gewichtsverlies.

 

Product beoordelingen Royal Canin Dog Satiety
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »