Dog Satiety Small Dog
Dog Satiety Small Dog €29,65

Royal Canin Dog Satiety Small Dog

Vanaf:
€29,65
  • Koop 2 voor €29,06 p.s. en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €28,46 p.s. en bespaar 4%
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

Royal Canin Dog Satiety Small Dog is een dieetvoeding voor kleine honden (tot 10kg). De dieetvoeding helpt honden met overgewicht, diabetes, hyperlipidemie en bij het behouden van het streefgewicht. 

Overgewicht bij honden komt steeds vaker voor, het is een slechte ontwikkeling. Sommige onderzoeken concluderen dat ongeveer de helft van alle huisdieren overgewicht heeft. Overtollig gewicht heeft niet alleen effect op het uiterlijk van de hond, overgewicht brengt verschillende gezondheidsrisico’s met zich mee. Denk aan een kortere levensverwachting, hartproblemen of problemen met de gewrichten door overbelasting. In de meeste gevallen van overgewicht bij honden is het zo dat het overtollige gewicht veroorzaakt is door teveel voeding en te weinig beweging. Overgewicht kan ook een gevolg zijn van castratie (waarna honden minder energie nodig hebben) of medische problemen. De leeftijd en het ras van de hond kan ook bijdragen aan overgewicht. Royal Canin heeft Royal Canin Dog Satiety Small Dog ontwikkeld voor kleine honden met (een neiging tot) overgewicht/ obesitas. De dieetvoeding is geschikt voor kleinere honden tot 10kg die last hebben van overgewicht. Ook voor honden met diabetes of moeite om op gewicht te blijven is de dieetvoeding van Royal Canin een uitstekende optie.

Royal Canin Dog Satiety Small Dog kan geadviseerd worden bij:

  • Voor volwassen honden tot 10kg
  • Obesitas/ overgewicht
  • Diabetes mellitus (hond met ideaal gewicht of overgewicht)
  • Hyperlipidemie in relatie met overgewicht
  • Behoud van streefgewicht

Deze dieetvoeding wordt niet geadviseerd bij dracht, lactatie, groei en chronische aandoeningen waarbij de energiebehoefte verhoogd is.

Royal Canin Dog Satiety Small Dog is een dieetvoeding met een mix van specifieke vezels. De maaglediging wordt vertraagd en de volume van de maaginhoud vergroot. De hond heeft daardoor sneller een gevoel van verzadiging en de spontane voedselopname verminderd. Het verzadigingseffect van de dieetvoeding is aangetoond in klinische studies.  De voeding is rijk aan eiwitten die een positief effect hebben op het behoud van de spiermassa tijdens de periode van gewichtsverlies. Royal Canin Dog Satiety Small Dog heeft ook een positief effect op de mondhygiëne. Speciale onmisbare voedingsstoffen helpen bij het voorkomen van aanslag op de tanden. De dieetvoeding bevat een verhoogd gehalte aan mineralen en vitaminen die uw hond helpt om de energiebeperking te compenseren. De dieetvoeding zorgt alsnog voor volgende aanbod tijdens gewichtsverlies. De dieetvoeding heeft het S/O Index logo, dat inhoudt dat de voeding ook zorgt voor een beperking van struviet- en calciumoxalaatkristallen in de urine van de hond.

Product beoordelingen Royal Canin Dog Satiety Small Dog
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »