Dog Renal
Dog Renal €17,40

Royal Canin Dog Renal

Vanaf:
€17,40
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Koop 2 voor €17,05 p.s. en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €16,70 p.s. en bespaar 4%
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

Royal Canin Dog Renal is voor honden met nierproblemen. De dieetvoeding ondersteunt honden met nierproblemen en CNZ en heeft een goede smakelijkheid. Door alkaliserende ingrediënten, omega-3 vetzuren, laag fosforgehalte en antioxidanten wordt uw hond uitstekend ondersteund.

Honden met nierproblemen komen veel voor, de problemen kunnen diverse oorzaken hebben. Symptomen als veel drinken, plassen, misselijkheid en minder eetlust zouden op een nieraandoening kunnen duiden. Voor honden met chronische nierziekte (CNZ) is een speciale dieetvoeding een belangrijk onderdeel van de behandeling. Royal Canin Dog Renal is een dieetvoeding speciaal om honden met nieraandoeningen te ondersteunen. Bij honden met CNZ biedt de dieetvoeding nutritionele ondersteuning. Ook komt een verminderde eetlust vaak voor bij honden met CNZ. Om deze reden is Royal Canin Dog Renal zeer smakelijk smakelijk gemaakt. Uit een onderzoek waarin de smakelijkheid van Royal Canin Dog Renal en een ander beschikbaar nierdieet worden vergeleken blijkt de kwaliteit van Royal Canin duidelijk.

De honden consumeerden binnen 2 uur meer dan 90% van een portie Royal Canin Renal Diet, terwijl van het andere nierdieet minder dan 10% van de portie gegeten werd. Omdat uw hond belangrijke voedings- en bouwstoffen nodig heeft is het belangrijk dat ze genoeg eten, en daarbij kan de dieetvoeding van Royal Canin uitstekend bij helpen.

Royal Canin Dog Renal kan geadviseerd worden bij:

  • Chronische nierziekte (CNZ)

Deze dieetvoeding wordt niet geadviseerd bij dracht, lactatie, groei, (historie van) pancreatitis (ontsteking van alvleesklier) en hyperlipidemie (verhoogd vetgehalte in het bloed).

Royal Canin Dog Renal heeft een speciale en uitgebalanceerde receptuur. De dieetvoeding heeft een laag fosforgehalte, omdat honden met nieraandoeningen fosfor niet goed uit bloed kunnen verwijderen stapelt de fosfor zich op. Een laag fosforgehalte zal een opstapeling en verergering van nierproblemen voorkomen. Daarnaast bevat de voeding de omega-3 vetzuren EPA en DHA en antioxidanten die de nierfunctie bij honden met CNZ ondersteunen. Soms kan een metabole acidose optreden bij CNZ, dat betekent dat het lichaam teveel zuren heeft opgestapeld het de pH-balans in het lichaam niet in evenwicht is. Alkaliserende ingrediënten gaan deze ‘verzuring’ tegen en ondersteunen een gezonde pH-balans. Om de smakelijkheid te verbeteren zodat honden met weinig eetlust toch voedingsstoffen binnenkrijgen zijn aromatische profielen ontwikkeld. Deze sluiten aan op individuele smaakvoorkeuren van de hond en bevorderen de eetlust.

 

Product beoordelingen Royal Canin Dog Renal
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »