Dog Hypoallergenic
Dog Hypoallergenic €51,40

Royal Canin Dog Hypoallergenic

Vanaf:
€51,40
Nu 2 artikelen nog op voorraad
 • Koop 2 voor €50,37 p.s. en bespaar 2%
 • Koop 3 voor €49,34 p.s. en bespaar 4%
 • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
 • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
 • 30 dagen retourrecht
Informatie

Royal Canin Dog Hypoallergenic is een dieetvoeding voor honden met voedselallergieën en -intoleranties. De dieetvoeding bevat weinig tot geen allergenen waardoor de kans op een allergische reactie minimaal is. De voedingsstoffen en vitamines ondersteunen de huid en de gezondheid van het maag-darmkanaal van de hond.

Overgevoeligheid voor bepaalde voedingsmiddelen komt niet veel voor bij honden. Maar een allergieën bij honden bestaan wel en ze kunnen veel last geven. Een allergie kan huidklachten of problemen voor de spijsvertering veroorzaken. Door de allergie op te sporen kunt u het voedselpatroon van uw hond hierop aanpassen. Een voedingsovergevoeligheid wordt meestal door een ingrediënt uit de dagelijkse voeding veroorzaakt, het maakt niet uit of uw hond dit ingrediënt al vaker heeft gegeten. Er zijn verschillende methodes om te ontdekken welk ingrediënt precies de allergische reactie veroorzaakt. Bij het eliminatiedieet wordt een specifiek ingrediënt gedurende 6 weken geëlimineerd uit het dieet en vervolgens wordt er gekeken of de symptomen verdwijnen of niet. Tijdens deze periode, maar ook erna, is het type voeding dat uw hond eet heel belangrijk. Hypoallergene voeding wordt geadviseerd bij vermoedens van een voedselallergie. Hypoallergeen voedsel bevat zeer weinig allergenen, waardoor de kans op een allergische reactie een stuk minder is. Royal Canin heeft Hypoallergenic ontwikkeld specifiek voor honden waarbij verdenking van een voedselallergie bestaat. Uit een multicentrische studie met honden met een verdenking van voedselallergie vertoonden alle honden een significante verbetering in de algemene conditie van de huid.

Royal Canin Dog Hypoallergenic kan geadviseerd worden bij:

 • Elliminatiedieet
 • Voedselallergie (dermatologische aandoeningen en/of spijsverteringsproblemen)
 • Voedselintolerantie
 • Chronische enteritis/ Inflammatory Bowel Disease (IBD)
 • Exocriene pancreasinsufficiëntie (EPI)
 • Bacteriële overgroei

Deze dieetvoeding wordt niet geadviseerd bij een hond met hyperlipidemie of (een historie van) pancreatitis.

Royal Canin Dog Hypoallergenic is licht verteerbaar, hypoallergeen en samengesteld uit peptiden met een gering moleculair gewicht. De bron van eiwitten is hydrolysaat van geïsoleerd soja-eiwit. Een speciale combinatie van voedingsstoffen en vitaminen beperkt het vochtverlies via de opperhuid en versterkt de barrièrefunctie van de huid. Omega-3 vetzuren helpen huidreacties te beperken en dragen bij aan de integriteit van het slijmvlies van het maag-darmkanaal. Het bevat een combinatie van makkelijk verteerbare eiwitten, prebiotica, bietenpulp, rijst en visolie. Dit draagt bij aan een optimale ondersteuning van de spijsvertering. Royal Canin Dog Hypoallergenic is zeer geschikt bij (vermoedens van) voedselallergeen en -intoleranties, beperkt de kans op allergische reacties en verbeterd de algemene conditie van de huid en vacht. 

Product beoordelingen Royal Canin Dog Hypoallergenic
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »