Dog Hepatic
Dog Hepatic €41,30

Royal Canin Dog Hepatic

Vanaf:
€41,30
2-4 werkdagen
 • Koop 2 voor €40,47 p.s. en bespaar 2%
 • Koop 3 voor €39,65 p.s. en bespaar 4%
 • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
 • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
 • 30 dagen retourrecht
Informatie

Royal Canin Dog Hepatic is een dieetvoeding voor honden met een leverdoening. De lever is een ontzettend belangrijk orgaan in het lichaam dus is het belangrijk dat die in goede conditie blijft. De basis van plantaardige eiwitten zorgt voor een makkelijke verteerbaarheid en wordt beter verdragen door honden met een leveraandoening.

Leverproblemen komen relatief veel voor bij honden. Enkele symptomen als slechte eetlust, veel drinken en plassen en geelzucht zouden kunnen duiden op problemen met de lever. De lever heeft een groot vermogen om zichzelf te kunnen herstellen. Maar de lever is een ontzettend belangrijk orgaan en wordt niet voor niets ‘de fabriek van het lichaam’ genoemd. Zo is de lever noodzakelijk voor bijvoorbeeld het omzetten en opslaan van suikers en vitamines, verwerking van essentiële vetten en aanmaken van aminozuren en het immuunsysteem. Daarom heeft de lever veel energie nodig. Royal Canin heeft de dieetvoeding Dog Hepatic met een hoog energiegehalte ontwikkeld om de lever te ondersteunen. 

Royal Canin Dog Hepatic kan geadviseerd worden

 • Chronische hepatitis (leverontsteking)
 • Porto-systemische shunt
 • Hepatische encephalopathie
 • Leverinsufficiëntie
 • Stoornissen van het kopermetabolisme
 • Piroplasmose

Royal Canin Dog Hepatic is een licht verteerbare dieetvoeding op basis van plantaardige eiwitten. Honden met hepatische encephalopathie (stofwisselingsziekte die het centrale zenuwstelsel aantast) kunnen deze eiwitten makkelijker verdragen. De combinatie van het lage kopergehalte en verhoogde zinkgehalte voorkomen grotendeels koperstapeling in de levercellen in het geval van cholestase. Een specifieke combinatie van synergetisch werkende antioxidanten helpt de afbraak van hepatocyten te vertragen. Hepatic heeft een hoog energiegehalte vanwege de vetten, hiermee wordt overmatige afbraak van lichaamseiwitten beperkt. Het risico op het ontstaan of verergeren van hepatische encephalopathie wordt hierdoor verkleind. Daarnaast bevat Dog Hepatic ook L-carnitine dat het verbruik van vetten door de lever bevordert. De hoge energiebehoefte van de lever wordt voorzien door de vetten in Hepatic. Hiermee wordt ook excessieve afbraak van lichaamseiwitten voorkomen en beperkt waardoor de hond zijn spierkracht beter kan behouden.  Royal Canin Dog Hepatic is licht verteerbaar en het geeft de lever genoeg energie om zijn functie in het lichaam zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Product beoordelingen Royal Canin Dog Hepatic
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »