Dog Gastro Intestinal Moderate Calorie en Junior
Dog Gastro Intestinal Moderate Calorie en Junior €49,85

Royal Canin Dog Gastro Intestinal Moderate Calorie en Junior

Vanaf:
€49,85
2-4 werkdagen
 • Koop 2 voor €48,85 p.s. en bespaar 2%
 • Koop 3 voor €47,86 p.s. en bespaar 4%
 • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
 • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
 • 30 dagen retourrecht
Informatie

Royal Canin Dog Gastro Intestinal Moderate Calorie is een dieetvoeding voor honden met spijsverteringsstoornissen/maag-darmaandoeningen. Door het gematigde energiegehalte ondersteunt de dieetvoeding honden met een neiging tot overgewicht. 

Royal Canin Dog Gastro Intestinal Junior is een dieetvoeding voor pups tot 12 maanden met spijsverteringsstoornissen. Deze dieetvoeding is geschikt bij de behandeling en/ of ondersteuning bij diarree, slechte vertering, bacteriële overgroei, herstel en ontstekingen aan de dikke darm of maagwand. De dieetvoeding is zeer smakelijk en goed verteerbaar en ondersteunt de gezondheid en groei van pups.

Spijsverteringsstoornissen, ofwel maag-darmaandoeningen, komen geregeld voor bij honden. Veelvoorkomende symptomen zijn verminderde eetlust, afwijkende ontlasting en braken. Een goed werkende spijsvertering is heel belangrijk, omdat voedingsstoffen zo worden opgenomen en uw hond gezond blijft. Bij acute of chronische diarree kan een tekort aan vocht ontstaan en uitdroging. Bij problemen aan het maag-darmkanaal is het juiste voedsel geven heel belangrijk. Voedsel dat zeer goed verteerbaar is geeft het maag-darmkanaal rust doordat het voedsel makkelijk verteerbaar is en de voedingsstoffen makkelijk worden opgenomen. Royal Canin heeft Royal Canin Dog Gastro Intestinal Moderate Calorie ontwikkeld voor honden met spijsverteringsstoornissen en maag-darmproblemen. Het biedt hulp en ondersteuning bij problemen als diarree of ontsteking van de alvleesklier. 

Royal Canin Dog Gastro Intestinal Moderate Calorie kan geadviseerd worden bij:

 • Acute en chronische diarree
 • Chronische enteritis/ Inflammatory Bowel Disease (IBD)
 • Maldigestie, malabsorptie
 • Bacteriële overgroei
 • Exocriene pancreasinsufficiëntie (EPI)
 • Gastritis
 • Colitis
 • Chronische pancreatitis (ontsteking van de alvleesklier)

Moderate Calorie: Deze dieetvoeding wordt niet geadviseerd bij dracht en lactatie.
Junior: Deze dieetvoeding wordt niet geadviseerd bij hyperlipidemie, lymfangiëctasie - exsudatieve enteropathie, pancreatitis en aandoeningen waarbij een laag vetgehalte geïndiceerd is.

Royal Canin Dog Gastro Intestinal Moderate Calorie bestaat uit een uitgebalanceerde combinatie van licht verteerbare eiwitten, prebiotica, bietenpulp, rijst en visolie. Deze combinatie zorgt voor een ultieme ondersteuning van de spijsvertering. De bietenpulp zit vol vezel en vormt daarmee een bron van voedingsstoffen voor de darmflora. Goede vezels zijn essentieel voor een gezonde en goed functionerende dikke darm. De prebiotica stimuleren de lokale darmimmuniteit en hebben een neutraliserende werking op ziekteverwekkende bacteriën. Door de bescheiden hoeveelheid calorieën in de dieetvoeding is Royal Canin Dog Gastro Intestinal Moderate Calorie ook uitstekend geschikt voor honden met overtollig gewicht, zoals vaak voorkomt bij honden die gecastreerd zijn. Honden met een maag-darmaandoening hebben vaak last van een verminderde eetlust. De samenstelling van de dieetvoeding is gericht op een goede acceptatie en goede smakelijkheid voor de hond, waardoor uw hond belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt en sneller herstelt. De omega-3 vetzuren EPA en DHA vormen een belangrijke bijdrage aan de gezondheid van het maag-darmkanaal.

Product beoordelingen Royal Canin Dog Gastro Intestinal Moderate Calorie en Junior
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »