Dog Gastro Intestinal Low Fat
Dog Gastro Intestinal Low Fat €44,15

Royal Canin Dog Gastro Intestinal Low Fat

Vanaf:
€44,15
2-4 werkdagen
 • Koop 2 voor €43,27 p.s. en bespaar 2%
 • Koop 3 voor €42,38 p.s. en bespaar 4%
 • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
 • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
 • 30 dagen retourrecht
Informatie

Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat is een dieetvoeding speciaal voor honden met spijsverteringsproblemen en -stoornissen. Bij waterige ontlasting en problemen in het maag-darmkanaal zorgt de dieetvoeding van Royal Canin ervoor dat de spijsvertering en de gezondheid van uw hond verbetert.

Honden kunnen last krijgen van waterige ontlasting en diarree, het is belangrijk om dit in de gaten te houden en in te grijpen wanneer nodig. De afwijkende ontlasting kan verschillende oorzaken hebben. Er kan sprake zijn van een spijsverteringsstoornis waarbij de darmen te weinig water en voedingsstoffen uit de darminhoud kunnen opnemen/ absorberen. Door deze stoornis blijft de ontlasting verdund en ontstaat diarree. Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat is speciaal ontwikkeld voor honden met gezondheidsproblemen aan het maag-darmkanaal. De dieetvoeding zorgt voor een vermindering van acute absorptiestoornissen in de darmen.

Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat kan geadviseerd worden indien uw hond last heeft van;

 • Acute en chronische diarree
 • Scute en chronische pancreatitis
 • Hyperlipidemie
 • Bacteriële overgroei
 • Lymfangiëctasie/ exsudatieve enteropathie
 • Exocrine pancreasinsufficiëntie (EPI)

Deze dieetvoeding wordt niet geadviseerd indien uw hond drachtig of lacterend is.

Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat biedt optimale ondersteuning van de spijsvertering door een combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten, bietenpulp, rijst, prebiotica en visolie. Het lage vetgehalte zorgt voor verbetering bij de spijsvertering van honden met hyperlipidemie en (acute) pancreatitis. Gastro Intestinal Low Fat bevat een relatief laag gehalte aan oplosbare vezels. Dit beperkt de gisting in het colon en vermindert de eventuele mindere smakelijkheid door het lage vetgehalte. De dieetvoeding werkt stressverminderend en neutraliserend bij vrije radicalen door de combinatie van synergetisch werkende antioxidanten.

Nutritionisten adviseren een zo laag mogelijk vetgehalte in dieetvoeding bij honden die last hebben van spijsverteringsstoornissen als hyperlipidemie of lymphangiëctasie. Voor het optimale resultaat wordt het geadviseerd om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid over meerdere kleine maaltijden per dag te verdelen. Indien uw hond last heeft van afwijkende ontlasting en een spijsverteringsstoornis is de dieetvoeding van Royal Canin ideaal. Royal Canin Intestinal Low Fat herstelt een slechte spijsvertering en reguleert het vetmetabolisme waardoor de gezondheid van uw hond van betere kwaliteit is en blijft!

Product beoordelingen Royal Canin Dog Gastro Intestinal Low Fat
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »