Dog Fibre Response
Dog Fibre Response €54,40

Royal Canin Dog Fibre Response

Vanaf:
€54,40
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Koop 2 voor €53,31 p.s. en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €52,22 p.s. en bespaar 4%
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

Royal Canin Dog Fibre Response is een dieetvoeding voor honden met een spijsverteringsstoornis. De dieetvoeding bevat een hoog vezelgehalte en licht verteerbare eiwitten voor de optimale ondersteuning van de spijsvertering. 

Een moeilijke stoelgang of verstoppingen komen vaak voor bij honden. De ontlasting is afwijkend en uw hond heeft last bij het poepen. Symptomen als harde ontlasting, persen en obstipatie kunnen duiden op een spijsverteringsstoornis. Voeding met te weinig vezels kan leiden tot problemen in het maag-darmkanaal en zelfs tot een verstopping. Ook indien uw hond te veel botten heeft gegeten of veel stress heeft kan de ontlasting afwijken en klachten ontstaan. Bij stres, diarree en constipatie wordt een dieet aangeraden die rijk is aan vezels. Vezels helpen en verbeteren de mobiliteit van de darmen, bindt schadelijke stoffen en bevordert de gezondheid van het darmstelsel. Royal Canin heeft Royal Canin Dog Fibre Response ontwikkeld, een speciale dieetvoeding voor honden met spijsverteringsstoornissen. De voeding is zeer rijk aan vezels waardoor symptomen van een slecht functionerende spijsvertering snel moeten verdwijnen.

Royal Canin Dog Fibre Response kan geadviseerd worden bij:

  • Vezel responsieve colitis (ontsteking van de dikke darm)
  • Stress, diarree
  • Acute en chronische constipatie
  • Aandoeningen waarbij een hoog vezelgehalte geïndiceerd is

 Deze dieetvoeding wordt niet geadviseerd bij obstipatie en megacolon (vergrote dikke darm).

Royal Canin Dog Fibre Response bestaat uit een uitgebalanceerde combinatie van verschillende vezelrijke ingrediënten. Eiwitten, prebiotica, suikerbietenpulp, rijst en visolie dragen allemaal bij aan een optimale vertering en ondersteuning voor de spijsvertering. Het hoge vezelgehalte en de combinatie van vezels bevorderen de darmfunctie bij vezel responsieve diarree en ontsteking van de dikke darm. De voeding bevat de Omega-3 vetzuren EPA en DHA, de vetzuren dragen bij aan een gezond maag-darmkanaal. De antioxidanten in de dieetvoeding zorgen voor verminderen van oxidatieve stress waardoor symptomen van spijsverteringsstoornis verminderen. Ook neutraliseert het vrije radicalen, die schadelijk kunnen zijn bij een overschot. Royal Canin Dog Fibre Response biedt de optimale ondersteuning bij een probleem of stoornis van de spijsvertering bij honden door het hoge vezelgehalte en de essentiële voedingsstoffen. 

 

Product beoordelingen Royal Canin Dog Fibre Response
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »