Dog Diabetic
Dog Diabetic €50,15

Royal Canin Dog Diabetic

Vanaf:
€50,15
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Koop 2 voor €49,15 p.s. en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €48,14 p.s. en bespaar 4%
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

Royal Canin Dog Diabetic is een dieetvoeding voor honden met diabetes mellitus. De voeding reguleert de glucosevoorziening, vermindert stress en helpt een postprandiale hyperglycemie (een te hoge glucoseconcentratie in het bloed na een maaltijd) te beperken.

Suikerziekte, ofwel diabetes mellitus, zoals bij de mens vaker voorkomt kan ook voorkomen bij honden. De ziekte bij een hond is goed te vergelijken met een mens met diabetes. Symptomen als meer drinken en plassen, veel honger en vermageren kunnen duiden op diabetes. Bij honden met diabetes wordt er te weinig of geen insuline in de alvleesklier aangemaakt waardoor glucose uit voeding niet goed in energie kan worden omgezet.

Diabetes mellitus bij honden kan goed behandeld worden, maar het is belangrijk voor de eigenaar om oplettend te zijn en een passende behandeling uit te kiezen. Bij het zo goed mogelijk reguleren van diabetes mellitus kan voeding een grote rol spelen. Royal Canin heeft een speciale dieetvoeding ontwikkeld voor honden met diabetes mellitus. Diabetici Diet reguleert de glucosevoorziening en ondersteunt hiermee honden met diabetes.

Royal Canin Dog Diabetic kan geadviseerd worden bij:

  • Diabetes mellitus

Deze dieetvoeding wordt niet geadviseerd bij dracht, lactatie of groei.

Royal Canin Dog Diabetic is een combinatie van granen met een lage glycemische index en is eiwitrijk. Hierdoor is het mogelijk om de postprandiale hyperglycemie (te hoge glucoseconcentratie in het bloed na het eten) te beperken. Het hoge eiwitgehalte heeft daarnaast ook een positief effect op de spiermassa. Verdere maatregelen om de te hoge glucoseconcentratie na een maaltijd te voorkomen zijn dagelijks dezelfde hoeveelheid voeding op dezelfde tijd, smakelijkheid en een strikt voedingsregiem. Ook door een lage zetmeelopname zal de glucosepiek na een maaltijd beperkt worden.

Oxidatieve stress kan geïntensiveerd worden bij honden met diabetes, waardoor de kans op chronische en aan diabetes gerelateerde gezondheidsproblemen wordt vergroot. Door een grote hoeveelheid aan antioxidanten zorgt Diabetic ervoor dat de oxidatieve stress beperkt blijft. Royal Canin Dog Diabetic is voeding ter ondersteuning van een hond met diabetes mellitus. Het helpt bij het beperken van postprandiale hyperglycemie, het voorkomen van te veel stress en bij aan diabetes gerelateerde gezondheidsproblemen.

Product beoordelingen Royal Canin Dog Diabetic
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »