Dog Dental
Dog Dental €42,30

Royal Canin Dog Dental

Vanaf:
€42,30
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • Koop 2 voor €41,45 p.s. en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €40,61 p.s. en bespaar 4%
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

Royal Canin Dog Dental is een dieetvoeding voor alle honden met een lichaamsgewicht vanaf 10 kg die een verhoogd risico op de ontwikkeling van tandplaque en tandsteen hebben. De textuur, grootte en vorm van de dieetvoeding helpen een gezond gebit. 

Honden kunnen last krijgen van gebitsproblemen, dit kan verschillende oorzaken hebben. Enkele symptomen als een slechte adem, verminderde eetlust, bloedend tandvlees, tandsteen en sloomheid kunnen duiden op een slechte gebitshygiëne. Ras en leeftijd kunnen effect hebben op gebitsproblemen. Voeding speelt ook een grote rol bij het voorkomen van de problemen tandplaque en tandsteen. Royal Canin Dog Dental is een dieetvoeding voor alle honden met een lichaamsgewicht van 10kg of meer die een verhoogd risico op de ontwikkeling van tandplaque en tandsteen hebben. Nadat het gebit van de hond professioneel is gereinigd van tandplaque en tandsteen is Royal Canin Dog Dental een uitstekende ondersteuning. De dagelijkse hoeveelheid dient over 2 tot 3 maaltijden verdeeld te worden.

Royal Canin kan geadviseerd worden bij:

  • Dagelijkse gebitshygiëne bij de volwassen hond met een lichaamsgewicht vanaf 10kg
  • Beperking van de ontwikkeling van tandplaque and tandsteen
  • Bijdragen aan de bestrijding van een slechte adem

Deze dieetvoeding wordt niet geadviseerd bij pups tot een leeftijd van 6 maanden, (historie van) pancreatitis en hyperlipidemie.

Royal Canin Dog Dental is een dieetvoeding gericht op honden met slechte gebitshygiene of die extra ondersteuning nodig hebben na een professionele behandeling. De grootte, de vorm en de textuur van de brokken stimuleert het kauwen. Het werkt reinigend voor het gebit en beperkt de vorming van tandplaque en tandsteen. Specifieke ingrediënten in Royal Canin Dog Dental zorgen ervoor dat calcium ionen in het gebit niet kunnen zorgen voor de vorming van tandsteen. De dieetvoeding is rijk aan eiwitten en mineralen en bevat essentiële omega-3 vetzuren EPA en DHA. Deze voedingsstoffen beschermen en ondersteunen de botten en gewrichten van de hond. De combinatie van licht verteerbare eiwitten, bietenpulp, rijst, visolie en prebiotica ondersteunen een optimaal werkende spijsvertering. Uit een onderzoek blijkt de werking van Dog Dental tegen de vorming van tandplaque en tandsteen een stuk effectiever dan bij andere dieetvoeding voor gebitshygiëne. 

Product beoordelingen Royal Canin Dog Dental
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »