Dog Cardiac
Dog Cardiac €77,20

Royal Canin Dog Cardiac

Vanaf:
€77,20
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • Koop 3 voor €74,11 p.s. en bespaar 4%
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

Royal Canin Dog Cardiac is een dieetvoeding voor honden met (symptomen van) een hartaandoening of hypertensie (verhoogde bloeddruk). Deze dieetvoeding ondersteunt de functie van het hart en zorgt ervoor dat uw hond alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt. De dieetvoeding is zeer smakelijk en eiwitrijk voor het optimale gewicht.

Veel honden hebben last van een probleem met hun hart. Vooral bij oudere honden komen afwijkingen van het hart vaak voor. De hart is een ontzettend belangrijke grote spier in het lijf van een hond. Het meest voorkomende probleem is een afwijking aan de hartkleppen of hartspier. Enkele symptomen bij uw hond die kunnen duiden op een hartprobleem zijn snelle vermoeidheid, hoesten, kortademig, dikkere buik en verminderde eetlust. Honden met een aandoening aan het hart hebben vaak last van een verminderde eetlust en gewichtsverlies. Om goed te kunnen herstellen en leven zijn belangrijke voedingsstoffen nodig. Royal Canin heeft Royal Canin Dog Cardiac ontwikkeld, een dieetvoeding voor honden vanaf de eerste verschijnselen van een hartaandoening en hypertensie. Het Cardiac Diet is zeer smakelijk dankzij de ideale hoeveelheid aan eiwitten en energie in de voeding. Door de grote smakelijkheid en aanwezigheid van belangrijke voedingsstoffen zal uw hond op een optimaal gewicht kunnen blijven. Voor het optimale resultaat dient de dagelijkse hoeveelheid over 2 maaltijden verdeeld te worden.

Royal Canin Dog Cardiac kan geadviseerd worden bij:

  • Alle hartaandoeningen
  • Hypertensie (verhoogde bloeddruk)
Deze dieetvoeding wordt niet geadviseerd bij dracht, lactatie, groei, een natriumtekort, (historie van) pancreatitis en hyperlipidemie.

Royal Canin Dog Cardiac is een dieetvoeding voor honden vanaf de eerste verschijnselen van een hartaandoening. De voeding helpt tegen oxidatieve stress door de polyfenolen die invloed hebben op de bloedvaten waardoor de weefselperfusie (toediening van vocht) verbeterd. Honden met een hartinsufficiëntie lopen een verhoogd risico van een chronische nieraandoening, het fosfor gehalte in de dieetvoeding van Royal Canin is daarom verlaagd. Ook het natrium gehalte is beperkt zodat het hart van de hond minder belast wordt. Kalium en magnesium zijn aangepast aan deze klinische situatie. Ook onmisbaar voor een goede functie van de hartspiercellen zijn de amino-zuren Taurine en L-carnitine. Daarnaast bevorderen deze zuren ook de contractiliteit (het vermogen om samen te trekken) van het hart. Royal Canin Dog Cardiac is de geschikte dieetvoeding voor honden die symptomen/ verschijnselen vertonen van een hartaandoening. 

Product beoordelingen Royal Canin Dog Cardiac
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »