Cat Satiety Support
Cat Satiety Support €63,60

Royal Canin Cat Satiety Support

Vanaf:
€63,60
2-4 werkdagen
  • Koop 2 voor €62,33 p.s. en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €61,06 p.s. en bespaar 4%
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

Royal Canin Cat Satiety Support is een dieetvoeding voor katten met overgewicht/ obesitas en diabetes. De dieetvoeding heeft een beperkt energiegehalte en bevat veel vezels, mineralen en vitamines. Uw kat verliest gewicht, verbetert de gezondheid en komt niets tekort aan essentiële voedingsstoffen. 

Overgewicht en de gevolgen daarvan komen tegenwoordig steeds meer voor bij katten. Er wordt geschat dat ongeveer de helft van alle katten overgewicht of zelfs obesitas heeft. Overtollig gewicht is niet alleen te zien maar heeft ook gezondheidsrisico’s zoals diabetes mellitus (suikerziekte). Maar ook leververvetting, slechte conditie of problemen met de lagere urinewegen kunnen symptomen zijn van overgewicht. Het risico op ademhalingsproblemen, verminderde werking van het afweersysteem of problemen bij de bevalling wordt verhoogd door overtollig gewicht. Enkele factoren zoals leeftijd, ras, medicatie of castratie kunnen ook invloed hebben op het gewicht. Maar bijna altijd is de oorzaak van overgewicht het feit dat er structureel te veel energierijke voeding wordt gegeven en te weinig wordt bewogen. Het is belangrijk om de voeding van de kat aan te passen zodat het overgewicht bestreden kan worden. Royal Canin heeft Royal Canin.

Royal Canin Cat Satiety Support kan geadviseerd worden bij:

  • Obesitas/overgewicht
  • Diabetes mellitus type II
Deze dieetvoeding wordt niet geadviseerd bij dracht, lactatie en groei.

Royal Canin Cat Satiety Support is een dieetvoeding voor katten met overgewicht/ obesitas en diabetes. De speciaal geselecteerde vezels geven katten een snel en langdurig verzadigend effect en vergroten het volume van de maaltijd. De voeding bevat een hoge concentratie aan mineralen en vitaminen om de energierestrictie te compenseren en een voldoende aanbod te garanderen. De voeding biedt hulp om de normale beweeglijkheid van gewrichten te behouden. Bij katten met overgewicht/ obesitas worden de gewrichten extra belast door het overtollige gewicht, dus ondersteuning is belangrijk. De essentiële vetzuren Omega-3 en Omega-6 dragen bij aan een vitale huid en stralende vacht. Uit onderzoekt blijkt dat de dieetvoeding van Royal Canin zorgt voor een sterke vermindering van gedrag als bedelen, voedsel stelen of miauwen. Door het verzadigende effect van de dieetvoeding zal uw kat geen hongergevoel hebben en dergelijk gedrag dus niet vertonen. 

Product beoordelingen Royal Canin Cat Satiety Support
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »