Cat Renal Rund / Kip / Tonijn
Cat Renal Rund / Kip / Tonijn €51,20

Royal Canin Cat Renal Rund / Kip / Tonijn

Vanaf:
€51,20
Voor 22:00 uur besteld (op werkdagen)? Vandaag verzonden!
  • Koop 2 voor €50,18 p.s. en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €49,15 p.s. en bespaar 4%
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

Royal Canin Cat Renal (Rund / Kip / Tonijn) is een dieetvoeding voor katten met een nieraandoening. De dieetvoeding is smakelijk en rijk aan hoogwaardige en essentiële voedingsstoffen om de nierfunctie van uw kat zo goed mogelijk te ondersteunen.

Nieraandoeningen of -problemen zijn veel voorkomend bij katten. De problemen kunnen verschillende oorzaken hebben en het is belangrijk dat een nierprobleem in de gaten wordt gehouden. Nieren hebben belangrijke functies in het lijf van de kat, ze filteren afvalstoffen, reguleren de vochtbalans en produceren verschillende hormonen. Gezonde nieren zijn dus ontzettend belangrijk. Royal Canin heeft Royal Canin Cat Renal ontwikkeld, speciaal voor katten met een nieraandoening. De dieetvoeding met rundvlees heeft een grote smakelijkheid. De dagelijkse hoeveelheid dieetvoeding dient over 2 maaltijden verdeeld te worden voor optimale werking. 

Royal Canin Cat Renal kan geadviseerd worden bij:

  • Chronische nierziekte (CNZ)
  • Ter preventie van recidiverende oxalaatstenen bij de kat met een verminderde nierfunctie
  • Ter preventie van recidiverende urolithiasis waarbij alkaliseren van de urine noodzakelijk is (praatstenen, cystinestenen)

Deze dieetvoeding wordt niet geadviseerd bij dracht, lactatie en groei.

Royal Canin Cat Renal bestaat uit een speciale receptuur met een laag fosforgehalte. Katten met een nieraandoening kunnen fosfor niet goed verwijderen uit het bloed en dus stapelt het zich op. Een laag fosforgehalte zorgt ervoor dat een opstapeling van fosfor in het bloed niet plaats vindt. De voeding bevat hoogwaardige eiwitten en de belasting van de nieren wordt verminderd. Daarnaast bevat de dieetvoeding de omega-3 vetzuren EPA & DHA en antioxidanten. De nierfunctie bij katten met een chronische nierziekte (CNZ) wordt hierdoor ondersteund. Katten met CNZ kunnen een metabole verzuring van het bloed krijgen. Doordat de dieetvoeding alkaliserende ingrediënten bevat wordt een gebalanceerde zuurbase balans ondersteund. Het komt vaker voor dat katten met een nieraandoening minder eetlust hebben. Maar het blijft belangrijk dat de kat voldoende onmisbare voedingsstoffen binnenkrijgt. De natvoeding kan de dagelijkse calorie inname verhogen, combinatie nat- en droogvoeding is ook mogelijk. Cat Renal van Royal Canin is daarnaast ook extra smakelijk gemaakt om de aromatische profielen van de kat tegemoet te komen. De eetlust wordt bevorderd en uw kat zal Royal Canin met plezier eten.

Product beoordelingen Royal Canin Cat Renal Rund / Kip / Tonijn
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »