Muscle Mass (Spieropbouw) Paard
Muscle Mass (Spieropbouw) Paard €64,95

PUUR Muscle Mass (Spieropbouw) Paard

Vanaf:
€64,95
2-4 werkdagen
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

PUUR Muscle Mass PP, voorheen PUUR Spieropbouw, zorgt voor sterkere spieren, meer spiermassa en meer uithoudingsvermogen. PUUR Muscle Mass PP is zeer geschikt voor slappe slungelige paarden tijdens de ontwikkeling van spieren en pezen. Het zorgt namelijk voor een goed en gezonde opbouw van spieren en pezen. Daarnaast zorgt PUUR Muscle Mass PP ervoor dat actieve paarden sneller herstellen na een training of een wedstrijd en vermindert het spierverslapping bij oudere paarden.

Voor honden en katten is PUUR Muscles Mass Hond & Kat beschikbaar. 

TOEDIENING

PUUR Muscle Mass PP kan door het voer gegeven worden. Bevochtig het dan eerst met een beetje water, zodat het aan de brokken blijft kleven en niet uit de bak geblazen wordt. PUUR Muscle Mass PP kan blijvend gegeven worden. Indien het langdurig gegeven wordt, dient er na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in gelast te worden, zodat er geen gewenning optreedt.

Fabrikant

NML Health

Merk

PUUR

Doeldier

Paard

Leeftijd

Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze

Poeder

Indicatie

Beweging

Contra-indicaties

Geen

Dosering

1 keer daags, tenzij anders is voorgeschreven door de dierenarts.

Diersoort

Dosering

Pony

2 maatscheppen

Paard

3 maatscheppen

1 maatschep bevat ongeveer 5 gram.

Samenstelling

Wierookboom, Damiana, Echte Guldenroede, Schietwilg, Zwarte Bes, Methylsulfonylmethaan (MSM), Glucosamine Sulfaat, Chondroïtinesulfaat, Magnesium Citraat, Kalium en Fosfor.

Bijwerkingen

Er zijn nog geen bijwerkingen van dit product bekend.

Waarschuwingen

Er is geen ervaring met dit product tijdens dracht en lactatie. Overleg dus altijd met een dierenarts alvorens dit aan een drachtig of lacterend dier te geven.

Hier getoonde informatie is een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg voor gebruik altijd de volledige bijsluiter van het product.

Product beoordelingen PUUR Muscle Mass (Spieropbouw) Paard
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »