Sinus
Sinus €11,95

PUUR Sinus

Vanaf:
€11,95
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

PUUR Sinus zorgt voor gezonde luchtwegen, dankzij de verzachtende invloed op de slijmvliezen. Dankzij PUUR Sinus kunnen dieren vrijer door de neus ademen en ontstaat er een doelmatige ademhaling. Voor en optimale ademhaling is het noodzakelijk om door de neus te ademen, zodat de lucht beter gereinigd en verwarmd wordt. Daarnaast werkt PUUR Sinus weerstand verhogend bij huisdieren, doordat het natuurlijke afweersysteem van het dier wordt bevorderd. Hierdoor wordt de weerstand verhoogd tegen ongunstige bacteriën en schimmels. PUUR Sinus kan bijvoorbeeld uitkomst bieden bij dieren die regelmatig hoest klachten hebben.

TOEDIENING

PUUR Sinus kan rechtstreeks in de bek worden toegediend met het bijgeleverde spuitje, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur wordt het niet door het eten gemengd, aangezien het PUUR Sinus via de slijmvliezen opgenomen moet worden. Het is mogelijk om PUUR Sinus in acute situaties gedurende korte tijd toe te dienen of blijvend te geven bij chronische klachten. Indien het langdurig gegeven wordt, dient er na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in gelast te worden, zodat er geen gewenning optreedt.

Fabrikant

NML Health

Merk

PUUR

Doeldier

Paard, Hond, Kat

Leeftijd

Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze

Drank

Indicatie

Luchtwegen, Weerstand

Contra-indicaties

Geen

Dosering

1 – 3 keer daags, tenzij anders is voorgeschreven door de dierenarts.

Diersoort

Dosering

Kat

5 druppels

Hond

10 druppels

Paard

15 druppels

1 ml = 20 druppels.

Samenstelling

Gewone Vlier, Lapacho, Rode Zonnebloem, Smalle Weegbree, Indiaas Longkruid en Waterhennep.

Bijwerkingen

Er zijn nog geen bijwerkingen van dit product bekend.

Waarschuwingen

Er is geen ervaring met dit product tijdens dracht en lactatie. Overleg dus altijd met een dierenarts alvorens dit aan een drachtig of lacterend dier te geven.

Hier getoonde informatie is een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg voor gebruik altijd de volledige bijsluiter van het product.

Product beoordelingen PUUR Sinus
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »