Pollen
Pollen €14,65

PUUR Pollen

Vanaf:
€14,65
2-4 werkdagen
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

PUUR Pollen is speciaal ontwikkeld voor paarden, honden en katten die allergisch zijn voor stuifmeel, gras- en boompollen. PUUR Pollen werkt desensibiliserend, dit houdt in dat het ongevoelig wordt gemaakt voor de stof waar hij allergisch voor is. Bij dit product wordt het dier geleidelijk ongevoelig gemaakt door stuifmeel, gras- en boompollen.

TOEDIENING

PUUR Pollen kan rechtstreeks in de bek of mond gegeven worden met het meegeleverde spuitje, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur wordt het niet door het eten gemengd, aangezien het PUUR Pollen via de slijmvliezen opgenomen moet worden. Gedurende de eerste drie weken dien je 1 keer per 5 dagen de juiste dosering aan jouw dier toe. Daarna ga je over op 1 keer per 3 weken de juiste dosering tot het einde van het pollenseizoen.

Fabrikant

NML Health

Merk

PUUR

Doeldier

Paard, Hond, Kat

Leeftijd

Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze

Drank

Indicatie

Weerstand

Contra-indicaties

Geen

Dosering

1 keer per 5 dagen gedurende de eerste 3 weken. Daarna 1 keer per 3 weken.

Diersoort

Dosering

Kat

5 druppels

Hond

10 – 15 druppels

Paard

15 – 20 druppels

1 ml = 20 druppels. Goed schudden voor gebruik.

Samenstelling

Acacia, Eik, Es, Ganzenvoet, Grassen, Haver, Gerst, Echte Guldenroede, Hazelaar, Hop, Linde, Maïs, Madeliefje, Lep, Olijfboom, Populier, Rogge, Tarwe, Vlier, Wilg, Beuk, Paardenbloem.

Bijwerkingen

Er zijn nog geen bijwerkingen van dit product bekend.

Waarschuwingen

Er is geen ervaring met dit product tijdens dracht en lactatie. Overleg dus altijd met een dierenarts alvorens dit aan een drachtig of lacterend dier te geven.

Hier getoonde informatie is een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg voor gebruik altijd de volledige bijsluiter van het product.
Product beoordelingen PUUR Pollen
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »