Parasitus Paard (Parasiet Balans)
Parasitus Paard (Parasiet Balans) €47,50

PUUR Parasitus Paard (Parasiet Balans)

Vanaf:
€47,50
2-4 werkdagen
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

PUUR Parasitus, voorheen PUUR Parasiet Balans, maakt het milieu in de darmen onaantrekkelijk voor parasieten, waardoor de darmweerstand wordt verhoogd. Daarnaast wordt de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels ook verhoogd. Indien dit middel preventief wordt gebruikt tegen darmparasieten, dan adviseren wij mestonderzoek uit te laten voeren. Bij een worminfectie moet het paard namelijk met een ontwormingsmiddel behandeld worden.

PUUR Parasitus is ook beschikbaar voor honden en katten

TOEDIENING

PUUR Parasitus kan door het voer gegeven worden. Bevochtig het dan eerst met een beetje water, zodat het aan de brokken blijft kleven en niet uit de bak geblazen wordt. Geef PUUR Parasitus minimaal één week om een goede darmweerstand te bereiken. Afhankelijk van het besmettingsrisico kun je PUUR Parasitus meerdere periodes per jaar toedienen. Bij een hoog besmettingsrisico geef je het per 2 maanden gedurende 10 dagen, bij een gering besmettingsrisico geef je het per kwartaal gedurende 10 dagen en bij een laag besmettingsrisico geef je het 2 a 3 keer per jaar gedurende 10 dagen.

Fabrikant

NML Health

Merk

PUUR

Doeldier

Paard

Leeftijd

Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze

Poeder

Indicatie

Spijsvertering

Contra-indicaties

Geen

Dosering

2 keer daags, tenzij anders is voorgeschreven door de dierenarts.

Diersoort

Dosering

Pony

1 – 1,5 maatschep

Paard

2 maatscheppen

1 maatschep bevat ongeveer 5 gram poeder.

Samenstelling

Absintalsem, Boldo, Javaanse Kurkumawortel, Fenegriek, Goudsbloem, Grapefruitseed, Kruidnagel, Lapacho, Echte Tijm, Wilde Marjolein, Caprylzuur en Magnesium Citraat.

Bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen van dit product bekend.

Waarschuwingen

Er is geen ervaring met dit product tijdens dracht en lactatie. Overleg dus altijd met een dierenarts alvorens dit aan een drachtig of lacterend dier te geven.

Hier getoonde informatie is een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg voor gebruik de volledige bijsluiter van het product.

Product beoordelingen PUUR Parasitus Paard (Parasiet Balans)
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »