Auris Hond & Kat
Auris Hond & Kat €12,10

PUUR Auris Hond & Kat

Vanaf:
€12,10
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

PUUR Auris, voorheen PUUR Oor, houdt de oren van honden of katten schoon, fris en gezond. PUUR Auris is bedoeld om de huid aan de binnenkant van de oorschelp en de uitwendige gehoorgang gezond en schoon te houden. De ingrediënten van PUUR Auris ondersteunen de huid en zorgen ervoor dat eventuele jeuk klachten verminderen. Mocht jouw hond of kat oorproblemen, zoals oorontsteking, acute doofheid, scheve kopstand, overmatig oorsmeer of andere klachten, hebben, raadpleeg dan eerst een dierenarts. Dit product is niet werkzaam tegen een oormijtinfectie bij katten. Mocht jouw kat last hebben van een oormijtinfectie dan verwijzen we je door naar Otimectin oorgel

TOEDIENING

PUUR Auris kan zowel preventief als in acute situaties toegediend worden. Indien je het preventief geeft, dien dan 1 – 3 keer per week 1 druppel toe. De dosering in acute situaties kun je vinden in onderstaande tabel. PUUR Auris is eenvoudig toe te dienen met de meegeleverde pipet. Druppel de juiste hoeveelheid in de uitwendige gehoorgang en verwijder eventueel losgekomen oorsmeer met watten. Indien de huid van de oorschelp vies is, dan kun je wat druppels op een papiertje of watten aanbrengen en hiermee de oorschelp schoonmaken.

Fabrikant

NML Health

Merk

PUUR

Doeldier

Hond, Kat,

Leeftijd

Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze

Oordruppel

Indicatie

Oren

Contra-indicaties

Geen

Dosering

2 – 3 keer daags, tenzij anders is voorgeschreven door de dierenarts. Deze dosering geldt in acute situaties.

Diersoort

Dosering

Kat

1 – 2 druppels

Hond

2 – 5 druppels

1 ml = 20 druppels. Goed schudden voor gebruik.

Samenstelling

Smalle Purperhoed, Moerasrozemarijn, Echte Kamille en Mentholum.

Bijwerkingen

Er zijn nog geen bijwerkingen van dit product bekend.

Waarschuwingen

Er is geen ervaring met dit product tijdens dracht en lactatie. Overleg dus altijd met een dierenarts alvorens dit aan een drachtig of lacterend dier te geven.

Hier getoonde informatie is een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg voor gebruik altijd de volledige bijsluiter van het product.

Product beoordelingen PUUR Auris Hond & Kat
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »