Matatabi
Matatabi €2,90

PUUR Matatabi

Vanaf:
€2,90
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • Koop 2 voor €2,84 p.s. en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €2,78 p.s. en bespaar 4%
  • Koop 6 voor €2,73 p.s. en bespaar 6%
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

PUUR Matatabi kauwstokjes (2x) zijn takjes van de Matatabiboom (Japanse kiwiboom). De Matatabi natuurlijke kauwstokjes van PUUR kunnen uitkomst bieden bij katten die stress ervaren en daardoor onrustig zijn. Stress bij katten kan ontstaan doordat er meerdere katten in huis aanwezig zijn, tijdens de decembermaand door vuurwerk, tijdens reizen, tijdens verhuizing, bij gezinsuitbreiding of bezoek aan een dierenarts. Uitingen van stress zijn onder andere agressiviteit naar andere dieren of gezinsleden, vernielzucht, onzindelijkheid, veel miauwen, veel likken of haren uittrekken. Heeft jouw kat last van stress, dan kunnen de Matatabi kauwstokjes uitkomst bieden.

In de kauwstokjes zitten stofjes, die vrijkomen doordat de katten met de stokjes spelen en erop kauwen. Tijdens het spelen komt o.a. Actinicine en Matatabi lacton vrij, deze stoffen hebben een rustgevend effect op katachtigen. Daarnaast zorgen de kauwstokjes ook voor afleiding bij katten, waardoor hij minder zal reageren op de stress prikkel. Indien de barst van het stokje verwijderd wordt, is het effect groter.

Fabrikant NML Health
Merk PUUR
Doeldier Kat
Leeftijd Kitten, Jong, Volwassen, Senior
Toedieningswijze Bites
Indicatie Gedrag
Contra-indicaties Geen
Dosering Niet vaker dan twee tot drie keer per week geven. Bij het overschrijden van deze dosering kan er gewenning optreden en heeft het niet meer het gewenste effect. Daarnaast wordt het ‘speeltje’ minder interessant voor de kat.
Samenstelling De kauwstokjes bevatten Actinicine en Matatabi lacton.
Bijwerkingen Katten kunnen soms licht gaan kwijlen door het kauwen op de Matatabi stokjes, dit is geen schadelijke bijwerking.
Waarschuwingen In combinatie met medicijnen eerst dierenarts raadplegen. Indien er problemen optreden, direct stoppen met het geven en contact opnemen met de dierenarts.

Hier getoonde informatie is een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg voor gebruik altijd de volledige bijsluiter van het product.

Product beoordelingen PUUR Matatabi
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »