Hotspot
Hotspot €14,65

PUUR Hotspot

Vanaf:
€14,65
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

PUUR Hotspot kan ingezet worden voor de behandeling van hotspots bij honden en katten. Een hotspot wordt veroorzaakt doordat de hond of kat zeer intensief op die locatie krabt vanwege jeuk en irritatie, waardoor er een vicieuze cirkel ontstaat. Het krabben verergert de klachten namelijk, waardoor de hond of kat uiteindelijk niet meer kan stoppen met krabben. PUUR Hotspot werkt jeukstillend en geeft verlichting van de rode huid, waardoor het dier uit de vicieuze cirkel gehaald kan worden.

TOEDIENING

PUUR Hotspot kan rechtstreeks in de bek of mond gegeven worden met het meegeleverde spuitje, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur wordt het niet door het eten gemengd, aangezien het PUUR Hotspot via de slijmvliezen opgenomen moet worden. PUUR Hotspot kan blijvend gegeven worden. Indien het langdurig gegeven wordt, dient er na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in gelast te worden, zodat er geen gewenning optreedt.

Fabrikant

NML Health

Merk

PUUR

Doeldier

Hond, Kat

Leeftijd

Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze

Drank

Indicatie

Huid & Vacht

Contra-indicaties

Geen

Dosering

1 – 2 keer daags, tenzij anders is voorgeschreven door de dierenarts.

Diersoort

Dosering

Kat

3 – 5 druppels

Hond

10 – 15 druppels

1 ml = 20 druppels. Goed schudden voor gebruik.

Samenstelling

Honingbij, Grote Brandnetel en Moerasrozemarijn.

Bijwerkingen

Er zijn nog geen bijwerkingen van dit product bekend.

Waarschuwingen

Er is geen ervaring met dit product tijdens dracht en lactatie. Overleg dus altijd met een dierenarts alvorens dit aan een drachtig of lacterend dier te geven.

Hier getoonde informatie is een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg voor gebruik altijd de volledige bijsluiter van het product.

Product beoordelingen PUUR Hotspot
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »