Hormone Balance (Hormoonbalans)
Hormone Balance (Hormoonbalans) €16,95

PUUR Hormone Balance (Hormoonbalans)

Vanaf:
€16,95
2-4 werkdagen
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

PUUR Hormoonbalans is geschikt voor paarden en pony’s met een onregelmatige cyclus, overmatige gedragsveranderingen voor of tijdens de hengstigheid, bij het uitblijven van hengstigheid, bij merries die slecht drachtig worden of voor merries met een te lage melkproductie. Daarnaast kan PUUR Hormoonbalans gegeven worden aan hengsten en ruinen die last hebben van te veel mannelijke hormonen.

PUUR Hormoonbalans kan ook aan honden en katten worden gegeven. De indicaties voor de hond zijn o.a. niet loops worden, schijndracht, emotionele onbalans of een te lage melkproductie. Bij de kat kan PUUR Hormoonbalans tegen een overmatige krolsheid worden ingezet.

TOEDIENING

PUUR Hormoonbalans kan door het voer gegeven worden. Bevochtig het dan eerst met een beetje water, zodat het aan de brokken blijft kleven en niet uit de bak geblazen wordt. Het is ook mogelijk om het poeder te mengen met een beetje water en m.b.v. een doseerspuit rechtstreeks in de bek te geven. Het effect is doorgaans zichtbaar na 2 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgegaan worden op de onderhoudsdosering, dit is meestal de helft van de startdosering.

Fabrikant

NML Health

Merk

PUUR

Doeldier

Hond, Kat, Paard

Leeftijd

Pup, Kitten, Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze

Poeder

Indicatie

Gedrag, Hormonen.

Contra-indicaties

Geen

Dosering

1 – 2 keer daags, tenzij anders is voorgeschreven door de dierenarts.

Diersoort

Dosering

Kat

0,5 – 1 gram

Hond

1 – 3 gram

Pony

¾ maatschep

Paard

1 maatschep

1 maatschep bevat ongeveer 4,5 gram poeder.

Samenstelling

Monnikspeper

Bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen van dit product bekend.

Waarschuwingen

Er is geen ervaring met dit product tijdens dracht en lactatie. Overleg dus altijd met een dierenarts alvorens dit aan een drachtig of lacterend dier te geven.

Hier getoonde informatie is een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg voor gebruik altijd de volledige bijsluiter van het product.

Product beoordelingen PUUR Hormone Balance (Hormoonbalans)
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »