Gastri
Gastri €19,50

PUUR Gastri

Vanaf:
€19,50
2-4 werkdagen
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

PUUR Gastri biedt ondersteuning bij overmatige gasvorming, een verminderde eetlust of wanneer de darmfunctie uit evenwicht is. PUUR Gastri zorgt voor een goede darmfunctie en stimuleert de darmwerking bij paarden, honden en katten. Daarnaast kan werkt het eetlust opwekkend bij honden die (overmatig) gras eten.

TOEDIENING

PUUR Gastri kan rechtstreeks in de bek of mond gegeven worden met het meegeleverde spuitje, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur wordt het niet door het eten gemengd, aangezien het PUUR Gastri via de slijmvliezen opgenomen moet worden. PUUR Gastri kan blijvend gegeven worden. Indien het langdurig gegeven wordt, dient er na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in gelast te worden, zodat er geen gewenning optreedt.

Fabrikant

NML Health

Merk

PUUR

Doeldier

Hond, Kat

Leeftijd

Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze

Drank

Indicatie

Spijsvertering

Contra-indicaties

Geen

Dosering

2 keer daags, tenzij anders is voorgeschreven door de dierenarts. De aangegeven dosering kan 1 keer per uur worden gegeven, tot maximaal 6 keer per dag.

Diersoort

Dosering

Kat

5 – 10 druppels

Hond

5 – 10 druppels

Paard

20 – 30 druppels

Samenstelling

Kalmoes, Rozemarijn, Vleeskleurige passiebloem en Absintalsem.

Bijwerkingen

Er zijn nog geen bijwerkingen van dit product bekend.

Waarschuwingen

Er is geen ervaring met dit product tijdens dracht en lactatie. Overleg dus altijd met een dierenarts alvorens dit aan een drachtig of lacterend dier te geven.

Hier getoonde informatie is een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg voor gebruik altijd de volledige bijsluiter van het product.

Product beoordelingen PUUR Gastri
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »