Cranberry
Cranberry €18,85

PUUR Cranberry

Vanaf:
€18,85
2-4 werkdagen
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

PUUR Cranberry voor het behoud van een gezonde blaas en urinewegen. Cranberries bevatten proanthocyaniden, waardoor voorkomen wordt dat bacteriën aan de blaaswand kunnen vasthechten. Doordat de bacteriën niet meer kunnen vasthechten, wordt blaasontsteking voorkomen. Is jouw hond of kat gevoelig voor blaastonstekingen dan kan PUUR Cranberry een uitkomst bieden.

TOEDIENING

PUUR Cranberry voor de hond en de kat zijn capsules, die in iets lekkers gegeven kunnen worden. Daarnaast is het ook mogelijk om de capsules open te breken en het poeder over het voer te strooien. Bevochtig het dan eerst met een beetje water, zodat het aan de brokken blijft kleven en niet uit de bak geblazen wordt. De duur van de behandeling is afhankelijk van hoe lang de problemen al ontstaan. Het is mogelijk om PUUR Cranberry blijvend te geven, ga dan bij verbetering van de klachten over op de onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de startdosering.

Fabrikant

NML Health

Merk

PUUR

Doeldier

Hond, Kat

Leeftijd

Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze

Capsules

Indicatie

Blaas & Urinewegen

Contra-indicaties

Geen

Dosering

1 keer daags, tenzij anders is voorgeschreven door een dierenarts.

Diersoort

Dosering

Kat

1 – 2 capsules per dag

Hond <10 kg

Hond 10 – 25 kg

Hond >25 kg

1 – 2 capsules per dag

2 – 3 capsules per dag

3 – 4 capsules per dag

 

Samenstelling

Cranberry extract en Vitamine C.

Bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen van dit product bekend.

Waarschuwingen

Er is geen ervaring met dit product tijdens dracht en lactatie. Overleg dus altijd met een dierenarts alvorens dit aan een drachtig of lacterend dier te geven.

Hier getoonde informatie is een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg voor gebruik de volledige bijsluiter van het product.

Product beoordelingen PUUR Cranberry
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »