Oetsro (Brons)
Oetsro (Brons) €19,50

PUUR Oetsro (Brons)

Vanaf:
€19,50
2-4 werkdagen
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

PUUR Oestro, voorheen PUUR Brons, bevordert een normale en regelmatige cyclus bij paarden, honden en katten. PUUR Oestro zorgt dat gedragsproblemen tijdens de hengstigheid bij paarden tegen gegaan worden. Daarnaast helpt het hengsten die problemen hebben met hun libido. Bij honden en katten zorgt het voor een regelmatige en normale cyclus. PUUR Oestro houdt de hormonen van dieren in balans, zodat klachten die optreden tijdens de brons, hengstigheid, krolsheid en loopsheid verminderd worden.

TOEDIENING

PUUR Oestro dient minimaal twee cycli gegeven te worden. Stop met geven na dekking of inseminatie. PUUR Oestro kan rechtstreeks in de bek of mond gegeven worden met het meegeleverde spuitje, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur wordt het niet door het eten gemengd, aangezien het PUUR Oestro via de slijmvliezen opgenomen moet worden. PUUR Oestro kan blijvend gegeven worden. Indien het langdurig gegeven wordt, dient er na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in gelast te worden, zodat er geen gewenning optreedt.

Fabrikant

NML Health

Merk

PUUR

Doeldier

Paard, Hond, Kat

Leeftijd

Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze

Drank

Indicatie

Gedrag, Hormonen.

Contra-indicaties

Geen

Dosering

1 – 2 keer daags, tenzij anders is voorgeschreven door de dierenarts.

Diersoort

Dosering

Kat

5 – 10 druppels

Hond

10 – 15 druppels

Paard

20 – 30 druppels

1 ml = 20 druppels.

Samenstelling

Kuisboom, Troszilverkaars en Vrouwenmantel.

Bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen van dit product bekend.

Waarschuwingen

Er is geen ervaring met dit product tijdens dracht en lactatie. Overleg dus altijd met een dierenarts alvorens dit aan een drachtig of lacterend dier te geven.

Hier getoonde informatie is een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg voor gebruik altijd de volledige bijsluiter van het product.

Product beoordelingen PUUR Oetsro (Brons)
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »