Apis (Allergie)
Apis (Allergie) €18,95

PUUR Apis (Allergie)

Vanaf:
€18,95
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

PUUR Apis, voorheen PUUR Allergie, voor de verzorging en verzachting van de huid. PUUR Apis biedt verlichting van binnenuit aan dieren met een jeukende, droge en schilferige huid. Daarnaast gaat het symptomen van allergie tegen, bijvoorbeeld bij een insectenbeet. Bij paarden kan het bijvoorbeeld uitkomst bieden in het insectenseizoen.

TOEDIENING

PUUR Apis kan rechtstreeks in de bek worden toegediend met het bijgeleverde spuitje, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur wordt het niet door het eten gemengd, aangezien het PUUR Apis via de slijmvliezen opgenomen moet worden. Het is mogelijk om PUUR Apis in acute situaties gedurende korte tijd toe te dienen of blijvend te geven bij chronische klachten. Indien het langdurig gegeven wordt, dient er na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in gelast te worden, zodat er geen gewenning optreedt. Indien het tijdens het insectenseizoen aan paarden wordt gegeven, begin dan zo vroeg mogelijk (februari/maart) met toedienen.

Fabrikant

NML Health

Merk

PUUR

Doeldier

Hond, Kat, Paard

Leeftijd

Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze

Drank

Indicatie

Huid & Vacht

Contra-indicaties

Geen

Dosering

1 – 2 keer daags, tenzij anders is voorgeschreven door de dierenarts.

Diersoort

Dosering

Kat

5 – 10 druppels

Hond

10 – 15 druppels

Paard

20 – 30 druppels

1 ml = 20 druppels. Goed schudden voor gebruik.

Samenstelling

Honingbij, Grote Brandnetel, Zwarte Bes en Goudsbloem.

Bijwerkingen

Er zijn nog geen bijwerkingen van dit product bekend.

Waarschuwingen

Er is geen ervaring met dit product tijdens dracht en lactatie. Overleg dus altijd met een dierenarts alvorens dit aan een drachtig of lacterend dier te geven.

Hier getoonde informatie is een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg voor gebruik de volledige bijsluiter van het product.

Product beoordelingen PUUR Apis (Allergie)
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »