Spot-on Hond
Spot-on Hond €26,60

Pulvex Spot-on Hond

Vanaf:
€26,60
Voor 22:00 uur besteld (op werkdagen)? Vandaag verzonden!
  • Koop 2 voor €26,07 p.s. en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €25,54 p.s. en bespaar 4%
  • Koop 6 voor €25,00 p.s. en bespaar 6%
  • Als je 2 producten van "Vlooien & Teken", "Vlooien & Teken", "Ontwormen" of "Ontwormen" koopt, ontvang je een korting van 15% op het laagstgeprijsde product.
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

Pulvex Spot-on is een uitermate effectief en afwerend produkt tegen vlooien en vooral teken bij honden.De werkzaamheid houdt tot 4 weken aan.Druppels in de nek (spot-on).

Fabrikant MSD (Intervet)
Merk Pulvex
Doeldier Hond
Leeftijd Pup, Jong, Volwassen, Senior
Toedieningswijze Spot-on Pipet
Indicatie Vlooien, Teken
Contra indicaties

Niet gebruiken bij puppies jonger dan 2 weken. Niet gebruiken bij katten.

Dosering

Dosering Hond:tot 15 kg: 1 ampul tussen de schouderbladen.15 - 29 kg: 1 ampul tussen de schouderbladen en 1 ampul aan de basis van de staart.vanaf 30 kg: 1 ampul tussen de schouderbladen, 1 ampul aan de basis van de staart en 1 ampul in het midden van de ruglijn.Breng het product aan direct op de huid aan.

Samenstelling Bevat 65% Permethrin w/w 
Bijwerkingen

Lokale irritatie op de plaats van toediening.Verschijnselen van vergitiging: spiertrillingen, ataxie, braken, convulsies,regelmatig terugkerende spiertrekkingen.

Waarschuwingen

Speciale waarschuwingen voor honden: het vasthechten van een enkele teek kan niet uitgesloten worden.Niet gebruiken in de nabijheid van aquaria of oppervlaktewater, giftig voor vissen.Vermijd contact met de huid, de vingers en de ogen. Niet tegelijk gebruiken met andere insecticiden, zoals andere pyrethroïden, or­ga­no­fos­for­ver­bin­dingen of carbamaten.Zie verder de bijsluiter.

Hier getoonde informatie is vaak een samenvatting van de bijsluiter.Raadpleeg voor gebruik de volledige bijsluiter van het product.U kunt deze ook online bekijken op
Product beoordelingen Pulvex Spot-on Hond
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review