StressLess Paard
StressLess Paard €15,90

PrimeVal StressLess Paard

Vanaf:
€15,90
2-4 werkdagen
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

PrimeVal StressLess is voedingssupplement met een rustgevende en angst verlagende werking, zodat jouw paard of pony zich beter kan ontspannen en focussen. PrimeVal Stressless bevat kruiden en voedingsstoffen die elkaar versterken, waardoor stress bij het paard op meerdere fronten wordt aangepakt. Aangezien het een natuurlijk middel is kalmeert het zonder te versuffen, werkt het niet verslavend en treedt er geen gewenning op. PrimeVal Stressless kan goed worden gebruikt bij paarden en pony's die erg schrikachtig zijn, bang zijn voor de dierenarts of hoefsmid, stress hebben op concoursen of bang zijn voor de trailer. Indien je het preventief wil geven, bijvoorbeeld voorafgaand aan een concours, start dan 5 dagen voor aanvang met de dubbele dosering. 

PrimeVal StressLess werkt uitstekend bij:

  • Een bezoek aan de dierenarts
  • Trailerangst
  • Angst of stress

 

PrimeVal StressLess is ook beschikbaar voor honden. 

Fabrikant

PrimeVal

Merk

PrimeVal

Doeldier

Paard

Leeftijd

Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze

Poeder

Indicatie

Gedrag

Contra-indicaties

Geen

Dosering

Geef 1 keer daags 1 maatschepje aan je paard of pony, tenzij anders is voorgeschreven door een dierenarts.

 

Bij preventief gebruik, bijvoorbeeld bij dierenartsbezoek of reizen, bij voorkeur 5 dagen voor het event starten met de dubbele dosering of te verhogen tot 3 maatschepjes per dag. PrimeVal StressLess is geschikt voor zowel langdurig gebruik als incidenteel gebruik.

Samenstelling

Bevat kruiden, biergist, mineralen en aminozuren. Bevat geen Sint-Janskruid of valeriaan, waardoor het geen interacties aangaat met andere medicijnen of supplementen. Tevens is het dopingvrij. 

Bijwerkingen

Er zijn nog geen bijwerkingen van dit product bekend.

Waarschuwingen

Er is geen ervaring met dit product tijdens dracht en lactatie. Overleg dus altijd met een dierenarts alvorens dit aan een drachtig of lacterend dier te geven.

Hier getoonde informatie is een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg voor gebruik altijd de volledige bijsluiter van het product.

Product beoordelingen PrimeVal StressLess Paard
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »