Clear Intestine Paard
Clear Intestine Paard €40,95 €45,05

Phytonics Clear Intestine Paard

Sale
Vanaf:
€45,05 €40,95
2-4 werkdagen
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

Phytonics Clear Intestine ter bevordering van de spijsvertering bij paarden en pony’s. Heeft jouw paard of pony regelmatig last van zand ophoping in de darmen, dan biedt Phytonics Clear Intestine de uitkomst. Phytonics Clear Intestine bevat namelijk ingrediënten die de darmperistaltiek verbeteren en de spiertonus van de darm verhogen. Daarnaast bevat het product ook prebiotica, waardoor bacteriegroei van gezonde bacteriën gestimuleerd wordt.

Phytonics Clear Intestine kan door het voer gegeven worden. Bevochtig het dan eerst met een beetje water, zodat het aan de brokken blijft kleven en niet uit de bak geblazen wordt. Phytonics Clear Intestine kan in acute situaties gedurende korte tijd gegeven worden of blijvend bij chronische klachten. Er wordt echter wel geadviseerd om na iedere zes tot acht weken een stopweek in te lassen, bij langdurige gift. Hiermee wordt voorkomen dat er gewenning ontstaat.

Fabrikant

NML Health

Merk

Phytonics

Doeldier

Paard

Leeftijd

Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze

Poeder

Indicatie

Spijsvertering

Contra-indicaties

Geen

Dosering

2 keer daags, tenzij anders is voorgeschreven door een dierenarts of therapeut.

Diersoort

Dosering

Paard

1,5 maatschep

Pony

1 maatschep

1 maatschep bevat ongeveer 15 gram.

Samenstelling

Psyllium Husk (Vlozaad), Methylsulfonylmethaan (MSM), Tormentil, Magnesium Citraat, Fructo Oligo Sacchariden (FOS), Magnesium Phosphoricum en Bentonite-Montmorillonite.

Bijwerkingen

Er zijn nog geen bijwerkingen van dit product bekend.

Waarschuwingen

Er is geen ervaring met dit product tijdens dracht en lactatie. Overleg dus altijd met een dierenarts alvorens dit aan een drachtig of lacterend dier te geven.

Hier getoonde informatie is een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg voor gebruik altijd de volledige bijsluiter van het product.

 

Product beoordelingen Phytonics Clear Intestine Paard
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »