Kat

102
Een rondspringende, blije en spinnende kat. Welke eigenaar wil dat nou niet? Dit vraagt alleen wel een goede verzorging en daarom is het belangrijk om de juiste benodigdheden te kopen voor jouw kat. Petduka is dé online winkel van Nederland waar je med
Lees meer
Categorieën
Sorteer op:
  • Gratis verzending v.a. €65,-
  • Specialistisch advies van onze dierenarts
  • 30 dagen gratis retourrecht
  • Gratis verzending v.a. €65,-
  • Specialistisch advies van onze dierenarts
  • 30 dagen gratis retourrecht

Gezondheid en verzorging

Energieke katten zijn een genot om bij je te hebben. Om jouw kat speels, grappig en ondeugend te houden, is het van belang om kattenziekten te voorkomen. Is het kwaad al geschied en heeft jouw kat last van de niesziekte, artrose of vlooien? Dan is het al helemaal belangrijk om medicijnen of supplementen aan te schaffen die jouw kat gauw genezen. Petduka verkoopt diverse geneesmiddelen en voedingssupplementen om de gezondheid van jouw kat te verbeteren.

Kattenvoeding

Goed gebalanceerde voeding houdt jouw kat gezond, fit en kwiek. Heeft jouw kat last van overgewicht, allergieën of heeft het een zeer slechte verteringsstelsel? Met het juiste kattenvoer zijn de klachten verleden tijd. In ons assortiment kun je zowel standaard als speciaal kattenvoer kopen.

Middelen tegen vlooien en teken

Het is vrijwel onoverkoombaar: teken en vlooien. Teken en vlooien zitten overal, én met name graag op (of in) de huid van jouw kat. Toch zijn er genoeg benodigdheden waarmee je deze parasieten kunt voorkomen. In ons assortiment vind je diverse preventieve benodigdheden tegen vlooien en teken. Deelt jouw kat zijn huid of vacht met deze beestjes? Dan is het hoog tijd om jouw kat te behandelen met de juiste benodigdheden. Ook diverse behandelingsmiddelen kun je tegen lage kosten verkrijgen.