Ongediertespray
Ongediertespray €15,25

Indoor-X Ongediertespray

Vanaf:
€15,25
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • Koop 2 voor €14,95 p.s. en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €14,64 p.s. en bespaar 4%
  • Koop 6 voor €14,49 p.s. en bespaar 5%
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

Indoor-X ongediertespray doodt vlooien, vlooienlarven en andere kruipende insecten in huis, gedurende 4-6 weken na behandeling. Indien jouw hond of kat vlooien heeft is het van belang om ook de omgeving goed te behandelen, aangezien het grootste gedeelte van de vlooienpopulatie zich in de omgeving van het dier bevindt. Met de Indoor-X omgevingsspray kan voorkomen worden dat er een vlooienplaag ontwikkelt door preventief de omgeving in huis te sprayen. Mocht er al sprake zijn van een vlooienplaag bij jou in huis, dan gedurende drie maanden eens per maand de omgeving behandeling met de vlooienspray. Preventief kun je de omgeving 4 keer per jaar behandelen met de spray.

TOEDIENING

Indoor-X ongediertespray dient op plaatsen gespoten te worden waar insecten zich schuilhouden, zoals bijvoorbeeld kieren en naden. Zorg ervoor dat er geen dieren en mensen in de te behandelen omgeving aanwezig zijn. Begin met het grondig stofzuigen van de omgeving voor een optimaal effect. Daarnaast moeten kleedjes en manden van honden en katten gewassen worden in de wasmachine. Na behandeling van de ruimte, met Indoor-X ongediertespray, dient deze enige tijd geventileerd te worden.

Fabrikant

Virbac

Merk

Indoor-X

Doeldier

Hond, Kat

Leeftijd

Pup, Kitten, Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze

Spray

Indicatie

Vlooien

Contra-indicaties

Niet toepassen op plaatsen waar kinderen van 0-4 jaar kunnen komen.

Indoor-X ongediertespray niet direct op huisdieren spuiten.

Dosering

Het middel is bestemd voor pleksgewijze bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar insecten zich schuilhouden. Het middel blijft 4-6 weken na de behandeling werkzaam. Indien er al sprake is van een vlooienplaag, dan één keer per maand de omgeving behandelen gedurende drie maanden. Vervolgens vier keer per jaar preventief behandelen. Zie verder bijsluiter.

Samenstelling

Permethrin en Tetramethrin.

Bijwerkingen

Geen

Waarschuwingen

Niet toepassen op plaatsen waar kinderen van 0-4 jaar kunnen komen. Uitsluitend pleksgewijs toepassen en direct contact met voedingsmiddelen voorkomen. Niet eten, drinken of roken tijdens gebruik. Spuitnevel niet inademen. Aanraking met de huid vermijden. Zeer licht ontvlambaar. Zie verder de bijsluiter.

Hier getoonde informatie is vaak een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg voor gebruik altijd de volledige bijsluiter van het product.

Product beoordelingen Indoor-X Ongediertespray
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »