Speelgoed & Accessoires

8
Bij Petduka bieden wij Speelgoed voor jouw hond aan, uiteenlopend van Glow in the Dark ballen tot ballen die mee het water in kunnen. Naast speelgoed bevat ons assortiment ook een uitgebreid aanbod aan accessoires. Met behulp van de accessoires is het bij
Lees meer
Categorieën
Sorteer op:

Bij Petduka bieden wij Speelgoed voor jouw hond aan, uiteenlopend van Glow in the Dark ballen tot ballen die mee het water in kunnen. Naast speelgoed bevat ons assortiment ook een uitgebreid aanbod aan accessoires. Met behulp van de accessoires is het bijvoorbeeld mogelijk om de veiligheid van de hond te waarborgen.

Speelgoed

Niets is leuker dan spelen met jouw eigen hond! Daarnaast is het ook nog eens heel erg goed voor de hond en voor jezelf. Het verbetert de conditie van de hond, maar ook jullie band wordt sterker. Ook gaat het verveling tegen en maakt het de hond gelukkiger. Spelen begint vanaf het moment dat een puppy voor het eerst bij jou in huis is, aangezien dat voor zowel de hond als voor jou vele voordelen met zich meebrengt. De pup leert sociale vaardigheden, zich aan de ‘spelregels’ te houden en je leert jouw nieuwe hond goed kennen. Tevens is het belangrijk om veel met een pup te spelen, zodat de kans kleiner is dat op latere leeftijd gedragsproblemen ontstaan. Wanneer een puppy volwassen wordt, blijft het belangrijk om door te gaan met spelen. Spelen met een volwassen hond bevordert zowel de lichamelijke conditie als de geestelijke gezondheid. Ook als de hond op latere leeftijd bij jou in huis is gekomen, is het belangrijk om direct te beginnen met spelen. De nieuwe hond zal zich sneller op zijn gemak voelen in de nieuwe en onbekende omgeving. Er zijn veel verschillende type spelletjes, voor buiten en binnen, die je kunt doen met honden, zoals trek spelletjes met een flostouw, apporteren, hondenpuzzels en verstoppetje. Het is afhankelijk van een hond waar deze blij van wordt. De ene hond heeft intelligentie spelletjes nodig, terwijl de andere hond juist van stoeien houdt. Daarnaast houden veel honden van water en gaan zij graag zwemmen, daarom bieden wij ook ballen aan die mee het water in kunnen. Tevens hebben wij speelballen in verschillende maten, waardoor ze zowel geschikt zijn voor grote honden als kleine honden.

Accessoires

Naast speelgoed bieden wij ook accessoires voor de wandeling met jouw hond. Net zoals spelen is wandelen erg belangrijk voor honden. Zij hebben dit niet alleen nodig om hun behoeftes te kunnen doen, maar ook om gezond te blijven. Beweging zorgt namelijk voor goede ontwikkeling van de spieren en een goede conditie. Natuurlijk komt het geregeld voor dat jouw hond in het donker uitgelaten wordt, daarom zijn de accessoires in ons assortiment voornamelijk bedoeld om de wandeling veiliger te maken. In de webwinkel kun je lichtgevende hangers vinden voor aan de halsband. Om het helemaal leuk te maken hebben wij zelfs een hartvormig hangertje voor honden! Tevens bieden wij een reflecterend veiligheidshesje, in verschilldende maten, aan voor honden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »