Producten voor je hond

165
Een gezonde, vitale en fitte hond. Welke baas wil dat nou niet? Een gezonde viervoeter is speels, gezellig en aanwezig, in de positieve zin van het woord. Dit vraagt om een goede verzorging en onderhoud van uw hond. Veel (goede) aandacht geven aan uw hond
Lees meer
Categorieën
Sorteer op:
Sale
€26,95 €21,80
Superdeal
€24,65
  • Gratis verzending v.a. €65,-
  • Specialistisch advies van onze dierenarts
  • 30 dagen gratis retourrecht
  • Gratis verzending v.a. €65,-
  • Specialistisch advies van onze dierenarts
  • 30 dagen gratis retourrecht
€31,30

Een gezonde, vitale en fitte hond. Welke baas wil dat nou niet? Een gezonde viervoeter is speels, gezellig en aanwezig, in de positieve zin van het woord. Dit vraagt om een goede verzorging en onderhoud van uw hond. Veel (goede) aandacht geven aan uw hond is belangrijk, maar de juiste benodigdheden kopen voor uw hond is net zo belangrijk.

Petduka is dé online winkel van Nederland waar u medicijnen, voedingssupplementen, hondenvoeding en middelen tegen teken en vlooien voor zeer voordelige prijzen kunt aanschaffen.

Gezondheid en verzorging

Energieke honden brengen elk huishouden tot leven. Om uw hond speels en kwiek te houden is het belangrijk om ziektes te voorkomen. Is het kwaad al geschied? Dan is het helemaal belangrijk om medicijnen of supplementen aan te schaffen die uw hond gauw genezen. Petduka verkoopt diverse geneesmiddelen en voedingssupplementen om de gezondheid van uw hond op peil te houden, of weer omhoog te brengen.

Hondenvoeding

Goed gebalanceerde voeding houdt uw hond gezond, fit en kwiek. Overgewicht, allergieën en een slechte verteringsstelsel kan vaak met gemak behandeld worden met het juiste hondenvoer. In ons assortiment kunt u zowel standaard als speciaal hondenvoer kopen.

Middelen tegen vlooien en teken

Het is bijna niet te voorkomen: teken en vlooien. Teken en vlooien zitten overal, én met name graag op (of in) de huid van uw hond. Toch zijn er preventieve middelen bij het voorkomen van deze parasieten. In ons assortiment vindt u diverse preventieve bestrijdingsmiddelen tegen vlooien en teken. Is uw hond al slachtoffer geworden? Dan is het hoog tijd om uw hond te behandelen met de juiste benodigdheden. Ook diverse behandelingsmiddelen kunt u tegen lage kosten verkrijgen.