Prescr Diet Feline s/d
Prescr Diet Feline s/d €53,12

Prescr Diet Feline s/d

Vanaf:
€53,12
  • Koop 2 voor €52,06 p.s. en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €51,00 p.s. en bespaar 4%
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen gratis retourrecht
Informatie

Prescription Diet Feline s/d voor de kat.Aanbevolen bij:

  • Oplossen van struviet-blaasstenen

Controleer de urine op urineweginfecties gedurende de periode waarin s/d gegeven wordt.Aanwezige urineweginfecties moeten behandeld worden.Niet combineren met urineverzuurders.Na 2-3 maanden kan in de meeste overgeschakeld worden op Feline c/d  Multicare, Feline c/d Multicare Reduced Calorie of Feline w/d.Verkrijgbaar als droogvoer en natvoer.

Fabrikant Hill's Pet Nutrition
Merk Hill's
Doeldier Kat
Leeftijd Jong, Volwassen, Senior
Doeldier Dieetvoeding
Indicatie Blaas
Contra indicaties

Kittens, drachtige of zogende poezen.Voeden op lange termijn zonder controle van de dierenarts.Niet-struviet-urolieten.Katten met nieraandoeningen of metabole acidose.

Dosering Afhankelijk van het lichaamsgewicht, zie verpakking of www.hillsproducts.com.
Samenstelling Zie verpakking of www.hillsproducts.com.
Bijwerkingen  
Waarschuwingen Niet combineren met urineverzuurders.

De producten van Hill's Prescription Diet werden specifiek ontwikkeld voor gebruik na diagnose door en onder begeleiding van een dierenarts.Door het aankopen van dit product, bevestigt u hetvolgede:

  • Uw huisdier werd onderzocht door een dierenarts, welke op basis van zijn diagnose het gebruik van dit product heeft aanbevolen. 
  • U heeft begrepen en bent akkoord dat u minstens om de 6 maanden het advies dient in te winnen van uw dierenarts met betrekking tot het gebruik van dit product door uw huisdier. U kunt daarom maximaal 5 verpakkingen van een Presciption Diet per keer bestellen.
  • U heeft begrepen en bent akkoord dat, indien de toestand van uw huisdier op enige manier zou verslechteren, u onmiddellijk het advies van uw dierenarts dient in te winnen.

Hier getoonde informatie is vaak een samenvatting van de bijsluiter.Raadpleeg voor gebruik de volledige bijsluiter van het product.U kunt deze meestal online bekijken op de website van de fabrikant of importeur.Zie www.hillsproducts.com.

Product beoordelingen Prescr Diet Feline s/d
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review