Prescr Diet Canine/Feline a/d
Prescr Diet Canine/Feline a/d €63,75

Hill's Prescr Diet Canine/Feline a/d

Vanaf:
€63,75
  • Koop 2 voor €62,48 p.s. en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €61,20 p.s. en bespaar 4%
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen gratis retourrecht
Informatie

Prescription Diet Canine/Feline a/d voor de hond en kat:Aaanbevolen tijdens herstel en intensieve verzorging: niet willen eten, verzwakking (o.a. t.g.v. kanker), als sondevoeding, na operatieve ingrepen.Op zich zelf staande leververvetting.Uitsluitend verkrijgbaar als natvoer.

Fabrikant Hill's Pet Nutrition
Merk Hill's
Doeldier Hond,Kat
Leeftijd Jong, Volwassen, Senior
Doeldier Dieetvoeding
Indicatie Lever, Herstel - Energie
Contra indicaties

Patiënten bij wie het vasthouden van vocht vermeden moet worden.Als stapeling van stikstofhoudende afvalproducten, fosfor of natrium voorkomen moet worden.Patiënten met een intolerantie voor een hoge vetopname (pancreatitis).

Dosering Afhankelijk van het lichaamsgewicht, zie verpakking of www.hillsproducts.com.
Samenstelling Zie verpakking of www.hillsproducts.com.
Bijwerkingen
Waarschuwingen

De producten van Hill's Prescription Diet werden specifiek ontwikkeld voor gebruik na diagnose door en onder begeleiding van een dierenarts.Door het aankopen van dit product, bevestigt u hetvolgede:

  • Uw huisdier werd onderzocht door een dierenarts, welke op basis van zijn diagnose het gebruik van dit product heeft aanbevolen. 
  • U heeft begrepen en bent akkoord dat u minstens om de 6 maanden het advies dient in te winnen van uw dierenarts met betrekking tot het gebruik van dit product door uw huisdier. U kunt daarom maximaal 5 verpakkingen van een Presciption Diet per keer bestellen.
  • U heeft begrepen en bent akkoord dat, indien de toestand van uw huisdier op enige manier zou verslechteren, u onmiddellijk het advies van uw dierenarts dient in te winnen.

Hier getoonde informatie is vaak een samenvatting van de bijsluiter.Raadpleeg voor gebruik de volledige bijsluiter van het product.U kunt deze meestal online bekijken op de website van de fabrikant of importeur.Zie www.hillsproducts.com.

Product beoordelingen Hill's Prescr Diet Canine/Feline a/d
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review