Spot-On Hond
Spot-On Hond €25,65

Frontline Spot-On Hond

Vanaf:
€25,65
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Koop 2 voor €25,14 p.s. en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €24,62 p.s. en bespaar 4%
  • Koop 6 voor €24,11 p.s. en bespaar 6%
  • Als je 2 producten van "Vlooien & Teken", "Vlooien & Teken", "Ontwormen" of "Ontwormen" koopt, ontvang je een korting van 15% op het laagstgeprijsde product.
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

Frontline Spot-On Hond

Honden hebben nog altijd veelvuldig last van vlooien, teken en bijtende luizen. Deze kleine vlooien kunnen veel ongemak veroorzaken. Ze zorgen voor jeuk en pijn waardoor uw hond zal krabben en bijten in zijn vacht, wat soms zelfs tot een wond leidt. Het is noodzakelijk om vlooien, teken en bijtende luizen snel te bestrijden om gezondheidsproblemen te voorkomen.

  • Doodt vlooien binnen één dag en voorkomt vlooienbesmetting gedurende 8 weken
  • Doodt teken en heeft een afwerende werking tegen teken gedurende 4 weken (afh. van de tekensoort)
  • Behandeling van infectes met bijtende luizen

Frontline Spot-On Hond is speciaal ontwikkeld voor het voorkomen en elimineren van vlooien, teken en bijtende luizen bij honden. De Spot-On solution doodt vlooien binnen één dag en biedt preventie tegen een nieuwe vlooienbesmetting gedurende 8 weken. Ook doodt het teken en heeft het een afwerende werking tegen teken, afhankelijk van welke tekensoort, gedurende 4 weken. Bij infecties van bijtende luizen biedt Frontline Spot-On ook een passende behandeling. Zelfs wanneer uw hond last heeft van een vlooienallergie dermatitis (VAD) is Frontline toepasbaar. Het product kan gemakkelijk met het spot-on pipet in de nek van uw hond aangebracht worden. Een paar  druppeltjes in de nek is alles wat nodig is. Frontline Spot-On is geschikt voor alle honden vanaf 8 weken. De dosering verschilt per hond en is afhankelijk van het lichaamsgewicht. 
 

Fabrikant Merial
Merk Frontline Spot-On
Doeldier Hond
Leeftijd Jong, Volwassen, Senior
Toedieningswijze Spot-on Pipet
Indicatie Vlooien, Teken, Luizen
Contra indicaties

Puppies jonger dan 8 weken oud en/of minder dan 2 kg. Niet gebruiken bij katten of konijnen.

Dosering

De minimaal aanbevolen dosis is 6,7 mg fipronil per kg.Het minimale behandelingsinterval is 4 weken.

 

 Hond lichaamsgewicht

 Product

 Pipet volume

   2 - 10 kg

 Frontline spot-on Hond S

 1 x 0,67ml

 10 - 20 kg

 Frontline Spot-on Hond M

 1 x 1,34 ml

  20 -40 kg

 Frontline Spot-on Hond L

 1 x 2.68 ml

 40 - 60 kg

 Frontline Spot-on Hond XL

 1 x  4,0 ml

Wijze van toediening:De gehele inhoud van de pipet op eén plaats op de huid van de nek voor de schouderbladen toedienen.

Samenstelling

Werkzaam bestanddeel: Fipronil 100 mg/ml.

Bijwerkingen

In zeer zeldzame gevallen:Huidreacties, zoals haarverlies, roodheid, jeuk.Overmatig speekselen, neurologische symptomen, braken of ademhalingssymptomen.Deze verschijnselen  verdwijnen doorgaans vanzelf.Bij oplikken soms overmatig speekselen.

Waarschuwingen

Vasthechting van individuele teken kan optreden. Voorkom oplikken of contact met ogen of mond van dier of mens.Handen wassen na gebruik.


Frontline Spot-On voor honden is een doeltreffend middel om uw hond. De solution helpt uw hond in één dag van de overlast van vlooien, teken en bijtende luizen af. Het product is makkelijk aan te brengen in de vacht en beschermt uw hond gedurende 4 weken.

De bovenstaande informatie is een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg vóór gebruik de volledige bijsluiter van het product. U kunt deze ook gemakkelijk online bekijken en doorzoeken met een specifieke vraag op Fidin Online Repertorium.

Product beoordelingen Frontline Spot-On Hond
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review