Vital
Vital €31,25

Doils Vital

Doils
Vanaf: €31,25
€31,25
2-4 werkdagen
  • Koop 2 voor €30,63 p.s. en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €30,00 p.s. en bespaar 4%
  • Koop 6 voor €29,38 p.s. en bespaar 6%
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen gratis retourrecht
Informatie

Doils Vital voor de vitaliteit bij de (ouder wordende) hond.Bevat omega 3 vetzuren uit vette vis, die in het lichaam worden omgezet in stoffen met een sterk ontstekingsremmend effect.De hoge dosis DHA werd speciaal gekozen omdat deze gunstige effecten kan hebben op het ouder wordende zenuwstelsel en hersenen.Werkt door de ontstekingsremmende eigenschappen actief mee om gewrichten pijnvrij en soepel te houden.Remt ontstekingen in hart- of nierproblemen.1 ml per 10 kg L.G. per dag door de voeding.

Fabrikant NML Health
Merk Doils
Doeldier Hond
Leeftijd Senior
Toedieningswijze Pasta/Olie
Indicatie Gewrichten, Hersenen - Senior, Ontstekingen
Contra indicaties  
Dosering Dosering: 1 ml per 10 kg L.G. per dag door de voeding.
Samenstelling Bevat per ml: 62% Omega-3 vetzuren, waarvan 410 mg EPA, 160 mg DHA, 20 mg ETA, Vitamine-E (alfa-tocopherol) 1%.
Bijwerkingen  
Waarschuwingen  

Hier getoonde informatie is vaak een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg voor gebruik de volledige bijsluiter van het product. U kunt deze ook online bekijken op de website van de fabrikant of importeur.

Beoordelingen Doils Vital
10 / 10
Rie Bergman 12 Mei 2014

Mijn oude Dobermann toonde niet helemaal fit. Lusteloos, doffe vacht, niet vooruit te branden. Nu is die ook wel op leeftijd, maar hij is verder gezond. Ik geef sinds een maand nu Doils Vital over zijn voer en het gaat zo goed. Zijn vacht straalt, heeft weer zin in zijn wandelingetje. Erg blij dat hij weer opgeknapt en de oude is.